پایان دوره آموزش «آشپزی ایرانی» در کرمانشاه

رئیس انجمن راهنمایان ایران‌گردی و جهان‌گردی کرمانشاه از پایان کلاس‌های آموزش «آشپزی ایرانی» برای راهنمایان گردشگری استان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، حمیدرضا کرمی روز شنبه ۱۹ مهرماه ۹۹ بیان کرد: «انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان با همکاری شرکت توسعه صنعت گردشگری و صنایع‌دستی بین‌الملل میراث‌داران میلکان، دوره تئوری و عملی آموزش آشپزی ایرانی ویژه‌ راهنمایان گردشگری را به میزبانی عمارت تاریخی بامگاه برگزار کرد.»

او سرفصل‌های این دوره را شامل کیفیت‌سنجی مواد‌غذایی خام و پخته، آماده‌سازی و پخت انواع کباب، سوخاری‌‌ها، پیش‌غذا‌ها، سالاد‌ها و سس‌ها اعلام کرد و افزود: «این سر‌فصل‌ها در شش جلسه به‌صورت تئوری و عملی آموزش داده شد و یک جلسه آموزش دسرزنی هدیه‌ ویژه‌ عمارت بامگاه به شرکت‌کنندگان این دوره بود.»

رئیس انجمن راهنمایان ایران‌گردی و جهان‌گردی کرمانشاه گفت: «مربی این دوره سرآشپز محمدرضا موقوفه‌ای مدرس آموزشی برنامه‌های تلویزیونی و آشپزی است. این دوره پیش‌درآمد دوره آموزشی آشپزی در طبیعت است که شرکت در دوره‌ دوم، منوط به‌گذراندن دوره‌ نخست است.»

او اعلام کرد: «ثبت‌نام در این دوره برای راهنمایان گردشگری، اعضای انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان با تخفیف ۸۰ درصدی انجام و در پایان دوره نیز به قبول‌شدگان مدرک معتبر اعطا شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399071960

برچسب‌ها