بوشهر

تکمیل پرونده 3 غذای بومی‌محلی بوشهر برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور

0
تکمیل پرونده 3 غذای بومی‌محلی بوشهر برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی روز دوشنبه 21 مهرماه 99، بیان کرد: «پرونده سه غذای بومی‌محلی قلیه‌ماهی، پتی‌چندر و شله‌گندمی تکمیل و به تأیید شورای ثبت استان رسیده است.»

او عنوان کرد: «قلیه‌ماهی یکی از غذاهای رایج در بوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخت می‌شود و دو غذای پتی‌چندر و شله‌گندمی با توجه به‌وجود مواد اولیه مورد نیاز در اکثر شهرهای این استان، طبخ می‌شود.»

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر به تکمیل مستندنگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و افزود: «کار آماده‌سازی پرونده این سه غذا با تصویربرداری ، تحقیقات میدانی و جمع‌آوری اطلاعات از افراد مطلع، شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل و آماده شد.»

او یادآور شد: «تا کنون 10 غذای بومی‌محلی و 70 اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»

توسعه و ترویج صنایع‌دستی بوشهر با استفاده از ظرفیت منطقه ویژه انرژی اقتصادی پارس

مقاله قبلی

اموال به سرقت‌رفته از محل شهادت شهید رئیسعلی دلواری کشف و ضبط شد

مقاله بعدی

خوانندگان این خبر، این‌ها را هم خوانده‌اند:

0 دیدگاه

دیدگاهی بگذارید

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی‌شود. بخش‌های الزامی مشخص شده اند. *