به گزارش میراث آریا، در این جلسه که به علت شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار شد، 51 گواهینامه به صورت نمادین اعطا شد.
پویا محمودیان معاون صنایعدستی کشور در این نشست با اشاره به اهمیت و جایگاه ثبت نشانه جغرافیایی ملی و مزایای آن در زمینه سهولت ثبت نشانه جغرافیایی بینالمللی بر ضرورت برگزاری برنامههای مستقل اعطای گواهینامههای نشانه جغرافیایی در هر استان تاکید کرد.
ارائه آمار و اطلاعات وضعیت موجود گواهینامههای ثبت نشانه جغرافیایی ملی و بینالمللی، تأثیر مثبت ثبت نشانه جغرافیایی صنایعدستی بر تجاریسازی و برندسازی داخلی و خارجی محصولات آن، فراهم شدن فرصت ثبت منشا، محل تولید دانش فنی هر منطقه به واسطه ثبت نشانه جغرافیایی، افزایش اعتماد خریداران به واسطه این امتیاز و ضرورت ظرفیتسازی برای حمایت حقوقی محصولات دریافت کننده گواهینامه ثبت نشانه جغرافیایی ملی و بینالمللی در بازار از دیگر موضوعات مهمی بود که معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در سخنان خود در این نشست به آنها اشاره کرد.
در ادامه این جلسه ویدا توحدی، مدیرکل دفتر توسعه و ترویج معاونت صنایعدستی نیز درباره ویژگیهای ثبت نشانه جغرافیایی و تدوین دستورالعمل آن مطالبی را بیان کرد و کنعانی، کارشناس ملی IRSIP توضیحاتی در خصوص اهمیت ثبت نشانه جغرافیایی برای کشورهای عضو کنوانسیون لیسبون بیان کرد.
در پایان این نشست گواهی ثبت نشانه جغرافیایی بینالمللی گلیم شیریکیپیچ سیرجان به نماینده شرکت تعاونی دستبافتههای فیروزه سمنگان به طور نمادین اعطا شد.
انتهای پیام/