توسعه گردشگری کشاورزی نطنز با کشت زعفران

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز از توسعه زمین‌های زیر کشت زعفران در مناطق نمونه گردشگری این شهرستان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی ادارهکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، حسین یزدانمهر روز 9 آذرماه این اقدام را در راستای توسعه گردشگری کشاورزی اعلام کرد و گفت: «با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده در شورای توسعه شهرستان، تولید و برداشت زعفران در سال جاری در سطح شهرستان به‌ویژه مناطق گردشگری افزایش چشمگیری داشته به‌نحوی که امسال تا پیش از شروع فصل سرما، از حدود 332 هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان، زعفران برداشت شد.»

او افزود: «با توجه به وجود سه اقلیم سرد، معتدل و بیابانی گرم در این شهرستان تلاش کرده‌ایم تا مزارع کشت زعفران عمدتا در مراکز گردشگری طبیعی به‌ویژه در شهرهای نطنز و بادرود استقرار داشته باشد.براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کشت زعفران در این دو شهر که از مراکز اصلی گردشگری به‌شمار می‌روند در مدت زمان بیش از دو ماه انجام می‌شود.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نطنز تأکید کرد: «همه‌ساله برداشت محصول زعفران هم‌زمان با رونق تورهای گردشگری پاییزی است، لذا به مدت دو سال است که در این ایام جشنواره بزرگ گردشگری برداشت زعفران ویژه گردشگرانی که به گونه‌های گردشگری طبیعی و کشاورزی علاقه‌مند هستند، برگزار می‌شود. در سال 1397 این جشنواره ویژه گردشگران داخلی برگزار شد، در سال گذشته این جشنواره با استقبال گردشگران خارجی نیز مواجه شد.»

او بیان کرد: «در سال گذشته با توسعه کشت زعفران در زمین‌های شهر طرق‌رود در دامنه کوه کرکس، اولین جشنواره گردشگری زعفران نیز در این شهرستان برگزار شد، با این‌حال در تلاش هستیم تا در ایام پساکرونا، نطنز را به‌عنوان شهر گردشگری زعفران در محور شمال استان معرفی کنیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399090437

برچسب‌ها