برپایی سفره بایرام‌سوفراسی در استانداری آذربایجان غربی

معاون میراث‌فرهنگی، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: «به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی سفره بایرام‌سوفراسی در سالن استانداری آذربایجان غربی برپا شد.»

به‌گزارش میراث آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی، حسن سپهرفر روز 27 اسفند با اعلام این مطلب اظهار کرد: «معمولا در سفره‌های عید یا بایرام‌سوفراسی تنقلاتی مانند نخود، کشمش، مغز بادام و گردو، شیرینی‌های رنگین، شیرینی نعناعی، سنجد، پاداخ، خرما، انجیر، انار، سیب، قزیل ئوزوم(انگور سرخ)، ترشی خربزه یا ترشی انگور، شیرینی کوکهَ، حلوای خانگی و مقداری برنج، بلغور و غیره قرار داده می‌شود.»

او افزود: «همچنین در این سفره سه نمونه آدمک ملبس به لباس‌های محلی قرار داده شده تا از این طریق لباس‌های بومی استان نیز به نمایش گذاشته شود.»

معاون میراث‌فرهنگی، اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی ادامه داد: «وسایلی همچون رادیو قدیمی، سماور ذغالی و ظروف تزئینی در گوشه‌ای از این سفره به عنوان نمادی از تاریخ و باستانی بودن نوروز قرار داده شده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399122731

برچسب‌ها