نمره قابل‌قبول به واحدهای پذیرایی بین راهی محور اراک ـ قم

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: «پس از گذشت دو سال محدویت‌های کرونایی واحدهای پذیرایی بین راهی با خدماتی در حد قابل‌قبول به مسافران نوروزی خدمات‌رسانی می‌کنند.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‎‌دستی قم، حسین غریب هفتم فروردین‌ماه ۱۴۰۱ اظهار کرد: «در بازدید از واحدهای پذیرایی بین راهی محور اراک ـ قم بر عرضه موادغذایی از جمله کارگاه سوهان‌پزی در مجتمع‌های بین راهی نظارت شد.»

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در ادامه از ایجاد کارگروه اجتماعی سلامت و امنیت غذایی خبر داد و گفت: «جمع‌آوری کالاهای آسیب‌رسان با محوریت نظارت بر عرضه و فروش مواد غذایی سالم در اولویت است.»

او وضعیت نمازخانه‌های محور اراک ـ قم را خوب ارزیابی کرد و گفت: «به چند نمازخانه تذکراتی در خصوص فرش و موکت و سرویس بهداشتی داده شد.»

غریب همچنین گفت: «در بازدید از واحدهای پذیرایی بین‌راهی در این محور تذکراتی در خصوص حجاب و عفاف داده شد.»

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری عنوان کرد: «پس از گذشت دو سال محدودیت‌های کرونایی واحدهای پذیرایی بین‌راهی با خدماتی در حد قابل قبول به مسافران نوروزی خدمات‌رسانی می‌کنند.»

او در ادامه مدیران واحدهای پذیرایی بین‌راهی را میزبانان اصلی زائران دانست و گفت: «نیروهای شاغل در این واحدها با برخورد خوب و میزبانی شایسته، سفر به شهر قم را در ذهن مسافران ماندگار خواهند کرد.»

انتهای پیام/

کد خبر 14010107684402

برچسب‌ها