رحمتاللهنوروزی، نائب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با میراثآریا با بیان این که جمهوری اسلامی ایران، کشوری دارای فرهنگ و تمدنی کهن و با سابقه است، گفت: از زمان مادها تا ساسانیان ایران در زمینه های مختلف فرهنگی از جمله معماری، شعر، هنر و ... سرآمد بوده و کتیبه های تاریخی نیز گواه این موضوع است که ملت ایران مردمانی ریشه دار و با قدمت هستند.
نماینده مردم علی آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ویژگی های ممتاز و منحصربفرد ایران کهن به اندازه ای است که در دوران باستان سلوکیان تحت تاثیر ایرانیان قرار گرفتند و مدت ها بعد نیز مغولان نیز از فرهنگ ایران حیرت زده شدند، افزود: ورود اسلام به ایران منشا تحولات عظیمی در عرصه های علم، فرهنگ و هنر و به طور کلی تمدن ایرانیان شد که ثمرات مثبت آن همواره مشهود بوده و هست.
نوروزی با تآکید بر این که در برابر هجمه های گسترده دشمنان غاصب جمهوری اسلامی ایران همچون آمریکا باید با نگاهی فرهنگی به مقابله برخیزیم، ادامه داد: بهترین راه مقابله با پروژه عظیم ایران هراسی این است که تمدن اسلامی خود را با نگاهی فرهنگی به دنیا معرفی کنیم.
او با بیان این که ایران سرشار از جاذبه های فرهنگی و هنری است، اظهار کرد: از حضور شعرا و نویسندگان و نخبگان تا جاذبه های گردشگری، تاریخی و صنایع دستی همگی بهترین ابزارها برای معرفی ایران به دنیا هستند.
این نماینده مجلس با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران برای معرفی به دنیا شاخصه ها و ویژگی های منحصربفرد بسیاری دارد، گفت: این دیگر هنر کاردانان و مسئولان است که این سرزمین مملو از افتخار را در عرصه جهانی و بین اللملی بیش از پیش معرفی کنند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان این که جذابیت های شاخص و ممتاز جمهوری اسلامی ایران به اندازه ای است که همگان را به خود علاقه مند می کند، افزود: خوشبختانه تلاش مسئولان در حوزه های فرهنگی مشهود است و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز مدیری پرکار است که به این حوزه نگاهی مثبت دارد.
نوروزی با اشاره به این که گام های بلند وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نشان از وسعت دید مهندس ضرغامی دارد که در حوزه فرهنگی دارای سابقه مثبتی است، ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش می کنند تا از فرصت موجود در راستای همکاری با مسئولان حوزه فرهنگی برای پیشبرد اهداف و مقاصد بر اساس مصالح و منافع ملی بهترین بهره را ببرند، کما این که با توجه به این که سهم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بودجه هر ساله دولت مقدار قابل توجهی نیست، در نظر داریم تا با انواع تخصیص ها و پیشنهادات به رشد و ارتقای بیش از پیش برنامه های مورد نظر در این حوزه ها کمک کنیم.
او با تأکید بر این که رونق صنعت گردشگری کشور در نهایت منجر به ایجاد اشتغال و افزایش درآمد و درنهایت رشد اقتصادی کشور می شود، اظهار کرد: تجربه کشورهای موفق نشان دهنده این است که توجه به حوزه گردشگری می تواند تبعات مثبت بسیاری برای کل مجموعه اقتصاد کشور داشته باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/