بیش از سه دهه است که توفیق آشنایی، همکاری، دوستی، برادری و آمد و شد با مهندس سید عزت الله ضرغامی را دارم. در جنوبی ترین منطقه تهران زندگی و پرورش یافته و از خانوادهای مذهبی و متوسط برآمده است. دانشجوی رشته مهندس عمران دانشگاه امیر کبیر (پلی تکنیک) و از فعالان و پیشتازان جنبش دانشجویی بوده است. او از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا (سفارت) بود.
ضرغامی یک مطهری شناس ممتاز است، با قرآن و احادیث مأنوس و مسلط است و هر سخنرانی و سخن خود را با مفاهیم دینی و قرآنی و اخلاقی ممزوج می کند. او انسانی شریف، آزاده، مستقل و مدیری ساده زیست، انقلابی، پاکدست، کارآمد و حزب الهی است. او با شهید حسن تهرانی مقدم نقش بزرگی در دوران دفاع مقدس و تشكيل صنايع موشكى و دفاعی کشور داشتند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیان ویژگی و صفات آقای ضرغامی فرمودند: «آقای ضرغامی بزرگترین ویژگی شما حزب الهی بودن» است.
او مخاطبشناس و رسانهشناس حرفهاى است. فضای مجازی را فرصت و نعمت میداند، همانطور که رهبری فرمودند: اگر مسئولیت رهبری انقلاب را نداشتم، مسئولیت فضای مجازی را عهدهدار میشدم.
مواضع و دیدگاههای او شفاف و روشن است. در سر بزنگاهها بر خلاف خیلی ها «غایب نیست» خطر میکند و با موضعگیری شفاف وارد میدان می شود، او مرد میدان است. مواضع و دیدگاهها و رفتار و عملکرد او در سال ۷۸ و حادثه کوی دانشگاه، سال ۸۸ و پرچمداری در سنگر صدا و سیما برای «مبارزه با فتنه» که مورد تقدیر مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید قرار گرفت و در سالهای بعد از آن در عرصه های مختلف. آیت الله جنتی نماینده ولی فقیه و دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی می گفت: بهترین سخنران ۹ دی، ضرغامی است. و در جریان حوادث، اعتراضات و اغتشاشات چند ماه اخیر همو بود که تلاش کرد «آتش نشان» باشد تا «آتش زنه» و در تألیف قلوب جوانان موفق عمل کرد.
ضرغامی مدیر برجسته کشور است، سرد و گرم روزگار را چشیده است، کارنامهای بزرگ از مسئولیتها را با موفقیت به همراه داشته است. «عصر طلایی رسانه ملی» در دوران مدیریت او رقم خورده است. هم زمان با حکم مقام معظم رهبری عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی را داشته است.
ضرغامی شاخصترین چهره دولت رئیسی است. با رئیس جمهور دوست قدیمی و رفیق شفیق است. مورد وثوق اعاظم و بزرگان نظام است. این سالها تلاش کرده است مرز اعتدال، عقلانیت، فراجناحی، استقلال رأی، شفافیت، پاکدستی، فسادستیزی را حرمت بنهد و «زیر میز رادیکالیسم، تند روی، مصادره ارزشها، ...» بزند. او به مثابه یک رسانه و سرمایه اجتماعی بزرگی است. صدای بسیاری که تریبون ندارند محسوب می شود. قدر او را بدانیم، مگر چند نفر همانند ضرغامی داریم؟
انتهای پیام/