بهگزارش میراثآریا، مریم جلالی در حاشیه این بازدید ضمن تاکید بر انتقال دانش نسلی در حوزه صنایعدستی گفت: همکاری معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی و کنشگران فرهنگی نویدبخش ورود حوزه ادبیات و فرهنگ به صنایعدستی است.
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، افزود: باغ کتاب تهران ظرفیت مناسبی برای پیوند بین نسلی مادر و کودک دارد که صنایعدستی بهانه خوبی برای ایجاد این پیوند و انتقال دانش نسلی خواهد بود.
او ادامه داد : فصل تابستان فرصت مناسبی برای توجه کانونهای آموزشی و فرهنگی به حوزه صنایعدستی و هنرهای سنتی است.
معاون صنایعدستی کشور با بیان اینکه صنایعدستی باعث ایجاد انگیزه و انسجام اجتماعی در خانواده میشود گفت: نقش کانونهای فرهنگی در تحقق سیاستهای معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی در خانوادهها بسیا حائز اهمیت است.
او خاطرنشان کرد: صنایعدستی یعنی خلق زیبایی از هر آنچه در دسترس است و انسانهای خلاق از همان دوران کودکی با مقوله خلق کردن آشنا میشوند.
جلالی گفت: مدیریت شهری میتواند با رویکرد و ایجاد فضا در راستای مولدسازی صنایعدستی و هنرهای سنتی، اقتدارفرهنگی، محیط زیستی و اقلیمی را به شهروندان گوشزد کند.
معاون صنایعدستی کشور ضمن استقبال از حضور کودکان در مجموعه باغ کتاب تهران و یادگیری صنایعدستی گفت: در سالهای اخیر تصویر ذهنی از صنایعدستی جنبه تزئینی و ویترینی داشت، اما در باغ کتاب تهران ارائه آموزش به کودکان با رویکرد صنایع زیستی است و ما برای کودکان علاقهمند به آموزش کارت همیار صنایعدستی صادر میکنیم تا این عزیزان در آینده بر اساس علاقه و سلیقه شخصی مسیر موفقیت خود را در حوزه صنایعدستی پیدا کنند.
جلالی تصریح کرد: تهران شهر همه اقلیمها است و کودکان ما میتوانند از طریق یادگیری صنایعدستی با المانهای هویتی اقلیم خود آشنا شوند.
او در پایان خاطر نشان کرد: هنر اصیل ایرانی ریشه درخت صنایعدستی محسوب میشود و ایدههای خلاقانه و معاصرسازی نسل جوان میوه آن است و دانشگاهها بازوان پرتوان زنده نگه داشتن صنایعدستی خواهند بود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/