موزه جانورشناسی کرج نیاز به مقاوم‌سازی دارد/ درخواست اعتبارات توسط دانشگاه برای مقاوم‌سازی موزه جانورشناسی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز با اشاره به لزوم احیا و مقاوم‌سازی بنای موزه جانورشناسی کرج واقع در دانشکده‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی دانشگاه تهران گفت: در این زمینه اقدامات خوبی توسط رئیس دانشکده‌ها برای تامین اعتبارات مورد نیاز در سفر رئیس‌جمهوری انجام شده است.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز، رحیم خاکی روز چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲ با اشاره به بازدید اخیر از این دانشکده، ارزش بناهای تاریخی این محوطه را که مربوط به ۴ دوره مختلف تاریخی هستند، بسیار بالا عنوان کرد و گفت: بنای موزه جانورشناسی بیش از صد سال قدمت دارد و از بناهای اولیه‌ای است که در این دانشکده احداث شده است.

درخواست ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبارات در سفر رئیس‌جمهوری

رئیس دانشکده‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه در سفر رئیس‌جمهوری درخواست ۱۰۵ میلیارد تومان اعتبار برای مقاوم‌سازی بنای موزه جانورشناسی ارائه شده است، گفت: موزه جانورشناسی به عنوان اولین ساختمان دانشکده کشاورزی کشور در سال ۱۲۷۹ ساخته شده که در سال ۱۳۰۸ تبدیل به موزه شد.

سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی با بیان اینکه اساتید برجسته جانورشناسی کشور با امکانات آن دوره جانوران موجود این موزه را از سراسر دنیا جمع‌آوری کرده‌اند، افزود: اکنون دانشجویان نه تنها از سراسر ایران بلکه از دیگر کشورها به بازدید از مجموعه موزه جانورشناسی می‌پردازند.

به گفته رئیس دانشکده‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی دانشگاه تهران با بررسی‌های به عمل آمده از حوزه مهندسی دانشگاه و میراث‌فرهنگی بازدیدهای دسته جمعی از این ساختمان توصیه نمی‌شود و باید این مکان را احیا و ابقا کنیم.

موسوی افزود: بناهای تاریخی موجود در دانشکده کشاورزی متعلق به چهار نسل متفاوت هستند. نسل اول مربوط به دوران قاجار و شامل بنای موزه جانورشناسی، دانشکده قبلی و کاخ سلیمانیه است. نسل دوم مربوط به سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۸ شامل ساختمان‌های قدیم نزدیک به موزه، نسل سوم متعلق به دهه ۴۰ و با معماری آمریکایی مربوط به اصل ترومن و نسل چهارم نیز ساختمان‌های دوران معاصر است.

دانشکده‌های کشاورزی و منابع‌طبیعی دانشگاه تهران با عنوان دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در سال ۸۴ با شماره ۱۴۶۶۵ در فهرست میراث ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1402100300132
دبیر مریم قربانی‌نیا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha