به گزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان، محمد محسنی روز سهشنبه ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ با اعلام این خبر گفت: این اقدام به همت و پیگیری مکرر مهندس دوستی استاندار هرمزگان و موافقت وزیر بهداشت انجام شده است.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان افزود: اورژانس هوایی برای جابهجایی مجروحین و مصدومین از بندرعباس به مراکز استانهای دیگر خصوصاً استان فارس راهاندازی شده است.
او با اشاره به اینکه این اورژانس هوایی دومین هواپیمای ثابت در جنوب کشور به مرکزیت بندرعباس است که در تایپ پروازهای فوق سبک ظرفیت خدمات اورژانسی را دارد، افزود: شب گذشته این اورژانس در عملیات نجات، دختر ۱۴ سالهای را که در تصادف دچار پارگی کبد شده بود را برای جراحی از بندرعباس به مرکز پیوند ابنسینا شیراز اعزام کرد که عملیات رفت و برگشت سه ساعت به طول انجامید.
محسنی ادامه داد: راهاندازی اورژانس هوایی همزمان با اجرای طرح نوروزی علاوه بر پوشش نیاز اعزامفوری به مصدومین احتمالی ناشی از سفر به استان، به افزایش درصد بهبود حال و سلامت مصدومان حوادث احتمالی در ایام نوروز کمک زیادی میکند و امکان ارایه خدمات هوایی در طول سال در جغرافیای استان فراهم شده است.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان اضافه کرد: راه اندازی اورژانس هوایی، تحقق آرزوی دیرینه استان هرمزگان بعد از چند دهه، موجب خوشحالی وافر هرمزگانیها شده که به انحای مختلف، مردم مراتب قدردانی خود را اعلام نمودهاند.
او در ادامه با اشاره به اینکه در ایام نوروز، ۶۳ اکیپ توسط راهداری و حملونقل جادهای استان در ۳۰ کیلومتری شهرها مستقرشدهاند، اظهار کرد: همچنین ۵۴ نقطه حادثهخیز نیز شناساییشده که اکیپهای راهداری در آنجا مستقر هستند.
محسنی افزود: ۳۵ ایستگاه همیار ناجی و ۲۴ ایستگاه غواصی در بنادر مسافری و گردشگری، اسکلهها، جزایر و سواحل استان مستقر میشود.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان بیان کرد: ۱۷ مرکز ثابت و ۱۲ مرکز سیار امداد و نجات جادهای در سطح استان برای رفاه حال مسافران و گردشگرانی که استان هرمزگان را بهعنوان مقصد گردشگری خود انتخاب میکنند، دایر است.
انتهای پیام/
نظر شما