بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی، علی مشهدی امروز 23 مهر 1401 با اعلام این خبر افزود: «نمایش انواع غذاها و شیرینیهای محلی، پخت نان در تنورهای گلی توسط زنان روستایی، اجرای برنامههای نقالی و موسیقی سنتی، از جمله برنامههای این جشنواره بود.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خمین هدف از برگزاری این جشنواره را احیا و معرفی غذاهای سنتی و بومی و بازیهای محلی روستا و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی عنوان کرد و گفت: «تنوع غذایی بالا در شهرستان خمین ریشه در مهماننوازی و خونگرمی مردم این منطقه داشته و بخش مهمی از فرهنگ این شهر است.»
او با تأکید بر اینکه هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و سنتی در بین خانوادهها، ترغیب مردم به دوری از مصرف غذاهای فست فودی و همچنین ایجاد زمینه نشاط و شادابی در بین مردم است، گفت: «در این جشنواره غذای سالم که با محوریت سبک زندگی ایرانی اسلامی برگزار شده بود، 13 شرکت کننده با پخت غذاهای سنتی و بومی محلی در این جشنواره شرکت کردند که به سه نفر از برگزیدگان جشنواره غذا جوایزی اهدا شد.»
انتهای پیام/