بهگزارش میراثآریا مریم جلالی امروز ۲۶ اردیبهشتماه و همزمان با سفر یکروزه خود به استان یزد با آیتالله سید محمدکاظم مدرسی عضو شورای فرهنگ عمومی استان یزد و امامجمعه بخش مرکزی دیدار و گفتوگو کرد.
معاون صنایعدستی وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به ظرفیت و جایگاه امامزادگان و بقا متبرکه اظهار کرد: هر امامزاده، موزه اهلبیت به شمار میرود و هنرمندان صنایعدستی از ضریح تا بخشهای متعدد آن، دارای آثار و صنایعدستی ارزشمند هستند و این مقوله بسیار اهمیت دارد.
او ادامه داد: سبک زندگی درست و اصالت فرهنگی برای ما انسانها زندگی بهتری میسازد و صنایعدستی بهمثابه یک سبک زندگی مؤثر و با اصالت است.
معاون وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اهمیت کار و تلاش در دین اسلام افزود: سعی، کار و تلاش در عرصه تولید بهخصوص صنایعدستی منجر به نتیجه خیر میشود و این نتیجه خیر به رضایت و آرامش میانجامد.
او با تقدیر و تشکر از حمایتهای فرهنگی امامجمعه یزد از حوزه صنایعدستی و گردشگری گفت: خوشبختانه افرادی مثل شما هستند که ما را حمایت میکنند، از طرفی استقبال جامعه روحانیت از صنایعدستی میتواند انگیزهبخش باشد.
جلالی در ادامه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری شعار امسال را جهش تولید با مشارکت مردم گذاشتند، افزود: صنایعدستی مردمیترین مشارکت در اقتصاد است و این امر میتواند زمینهساز تحول در کشور بهخصوص حوزه صنایعدستی باشد.
معاون وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با اشاره به اینکه ما در حوزه صنایعدستی کودک خلاق داریم اما کودک کار نداریم تصریح کرد: همه میتوانند در تولید صنایعدستی مشارکت کنند و دستمایه خوبی برای سبک زندگی ایرانی اسلامی داشته باشند.
جلالی با اشاره بهضرورت استفاده از نمادهای دینی در تولید صنایعدستی گفت: اتصال حوزه معرفت به صنایعدستی، همت و غیرت امر جداییناپذیر است.
آیتالله سید محمدکاظم مدرسی نایبرئیس شوراهای علمیه استان یزد در این دیدار ضمن خوشامدگویی به میهمانان، با تشریح یک حدیثی از پیامبر اکرم اظهار کرد: سه صدا است که حجابها را پاره میکند و به پیشگاه باعظمت خدا میرسد، صدای گردش قلمهای دانشمندان به هنگام نوشتن، صدای قدمهای مجاهدان در میدان جهاد، و صدای چرخ نخریسی زنان پاکدامن، البته قلمی که در مسیر حق و عدالت و در صراط مستقیم، گردش میکند.
آیتالله مدرسی در ادامه در خصوص اهمیت و حفظ بنیان خانواده، ضرورت حمایت از صادرات و همچنین بهرهمندی از ظرفیتها و پتانسیلهای استان یزد در حوزه طلا و زیورآلات مباحثی را مطرح کرد و گفت: این حوزه صنایعدستی ریشهای تاریخی در یزد دارد و اقتصاد بخش قابلتوجهی را در برگرفته و لازم است در این خصوص توجه ویژهای شود.
او نسبت به اهمیت صادرات و حمایت از این حوزه بهخصوص با محور یزد بهعنوان شهر طلا و جواهر نیز اظهار امیدواری کرد.
انتهای پیام/
نظر شما