گردشگری خوراک
-
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی عملکرد یکساله فدراسیون گردشگری خوراک را تشریح کرد
تدوین نقشه راه و برگزاری بیش از 60 رویداد گردشگری خوراک در ۱۴۰۱
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با تشریح عملکرد یک ساله فدراسیون گردشگری خوراک، بیان کرد: نقشه راه گردشگری خوراک در حال تدوین است و ۶۰ رویداد گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۱ در سطح کشور برگزار شده است.
-
غذای 5 هزار ساله ایرانی که به تمام سلیقهها پاسخ میدهد/ تکامل در زمان و مکان!
«قُرمهسبزی» از کی اختراع شد؟ بنا به تحقیقات تاریخی، قرمهسبزی غذایی 2000 تا 5000 ساله است و این یعنی اختراع نشده، بلکه تکامل یافته و «غذای ملی» شده؛ و البته یکی از نمادهای همبستگی فرهنگی و تغذیهای ایرانیها.
-
میراث غذایی، جاذبه خوشمزه گردشگری/ ضرورت تدوین «اطلس خوراک ایران»
هرچند تاکنون گام های زیادی برای به رخ کشیدن میراث غذایی ایران برداشته شده اما هنوز فرهنگ غذایی، سوغات، شیرینی ها و به طور کلی میراث غذایی در بسیاری از شهرهای ایران ناشناخته باقی مانده است.
-
برگزاری رویداد «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» در ششمین روز از هفته گردشگری
دومین رویداد ایران و گردشگری خوراک در سده نو برگزار می شود.
-
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری بر ذائقهسازی خوراک عنوان کرد
ذائقهسازی خوراک برای بیماران بینالملل رسالتی جدید در گردشگری خوراک
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری بر ذائقهسازی خوراک برای بیماران بینالملل بهعنوان رسالتی جدید در گردشگری خوراک تاکید کرد.
-
15 دوره کوتاهمدت گردشگری پایان شهریور در خوزستان آغاز میشود
معاون گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با تأکید بر این که شكلگيری، پايداری و توسعه گردشگری در هر جامعه نيازمند آموزش است گفت: «برگزاری 15 دوره آموزشی کوتاهمدت گردشگری در دستورکار اجرایی این ادارهکل قرار گرفت.»
-
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان عنوان کرد
توسعه گردشگری و اقتصاد جوامع محلی با برگزاری رویدادهای گردشگری در فارس
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی فارس بر لزوم برگزاری رویدادهای فرهنگی و گردشگری در شهرستانهای این استان تأکید کرد و گفت: «برگزاری چنین برنامههایی تأثیر به سزایی در توسعه گردشگری و اقتصاد جوامع محلی دارد.»
-
تشکیل کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان
در مراسمی با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، فرماندار سمنان و جمعی از مسئولان، کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان تشکیل شد.
-
پانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر برگزار میشود
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل از برگزاری پانزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ تیرماه ۱۴۰۱ خبر داد.
-
اولین میز تخصصی گردشگری خوراک ملل
اولین میز تخصصی گردشگری خوراک ملل
-
اولین میزتخصصی گردشگری خوراک ملل برگزار شد/ تشکیل ۴۹ میزتخصصی در قالب ۱۳ کمیته گردشگری
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از آماده بودن طرح کمیتههای ملی گردشگری و میزهای تخصصی برای ارسال به شورای عالی میراثفرهنگی خبر داد.
-
والکپلو غذای خوشمزه محلی در شمال استان تهران
تهیه و تدوین: مهدی وحیدی
-
خوراک و سوغات فارس
استان فارس
-
دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار شد
دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با تجلیل از 20 تن از بانوان کارآفرین حوزه گردشگری خوراک در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
-
اولین جشنواره شیرینیهای رمضانی در اهواز برگزار شد
نخستین جشنواره گردشگری شیرینیهای ماه مبارک رمضان با تکیه بر سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی با محوریت شیرینیهای ویژه سفره ماه رمضان در عمارت تاریخی هوزای اهواز (مدرسه قدیم ارامنه) برگزار شد.
-
همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار میشود
معاون گردشگری استان تهران از برگزاری دومین رویداد بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با همکاری باشگاه غذا و خوراکشناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران در 17 اردیبهشتماه در برج میلاد تهران خبر داد.
-
رشت شهر خلاق خوراک شناسی ایران در یونسکو
استان گیلان
-
نگاهی به پیشینه باستانی خوراک در گیلان
فرهنگ خوراک ایرانی، رنگینکمانی از هویتهای قومیتهای مختلف است. یکی از طیفهای این رنگینکمان مردمان گیلاناند که در حاشیه غربی دریای کاسپین زندگی میکنند. غذاهای مردم این سرزمین، در میان سایر ایرانیان شهره خاص و عام است.
-
افتتاح جشنواره عکس رمضان در قاب خوراک ایرانی
تهیه و تدوین:امین کریمی
-
جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی» افتتاح شد/ ارائه تنوع و فرهنگ غذایی کشوری
جشنواره عکس «رمضان در قاب خوراکی ایرانی» امروز یکشنبه ۲۱ فروردینماه ۱۴۰۱ با همکاری دفتر توسعه گردشگری داخلی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و موسسه فرهنگی و هنری مهرسان آغاز به کار کرد.
-
معاون گردشگری استان خبر داد
معرفی گردشگری خوراک اردبیل در مسابقه آشپزی دستپخت
معاون گردشگری استان اردبیل از شرکت شش بانوی اردبیلی در مسابقه آشپزی دستپخت شبکه یک سیما با هدف معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی این استان خبر داد.
-
معاون گردشگری استان
برندسازی راهحل توسعه گردشگری خوراک استان اردبیل است
معاون گردشگری استان اردبیل گفت: «برندسازی حوزه گردشگری خوراک و معرفی غذاهای بومی استان در سطح ملی و بینالمللی تنها راه حل توسعه گردشگری خوراک است.»
-
دومین همایش تقدیر از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری برگزار میشود
معاون گردشگری استان تهران گفت: «دومین همایش تقدیر از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با هدف ارج نهادن به نقش مهم بانوان در صنعت گردشگری در مرکز همایشهای برج میلاد برگزار میشود.»
-
همایش گردشگری خوراک
عکاس:امیر گرشاسبی
-
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی خبر داد
نگاه ویژه به گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از برنامه ریزی ها برای توجه ویژه به گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران خبر داد.
-
سازمان جهانی گردشگری با همکاری مرکز آشپزی باسک برگزار میکند
سومین رقابت استارتآپهای گردشگری خوراک
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) با همکاری مرکز آشپزی باسک، سومین دور از رقابتهای استارتآپهای گردشگری خوراک را برگزار میکند.
-
به مناسبت روز پرستار
جشنواره غذاهای محلی گیلان برگزار شد
معاون گردشگری گیلان از برگزاری جشنواره غذاهای محلی با عنوان «غذای سالم برای زندگی سالم» به مناسبت روز پرستار و سالگرد ثبت شهر رشت به عنوان شهر خلاق غذای یونسکو در بیمارستان ولایت رشت خبر داد.
-
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی خبر داد
آغاز بهکار شبکه ملی کارشناسان گردشگری خوراک در کشور
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: «در راستای دستیابی به هدف توسعه گردشگری خوراک در کشور، کارشناسان تخصصی که از سوی ۳۱ ادارهکل استانی معرفی شدهاند، به صورت هماهنگ و در قالب شبکهای یکپارچه فعالیت خود را آغاز کردند.»
-
برگزاری دوره آموزشی کارآفرینی گردشگری خوراک در استان سمنان
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان از برگزاری دوره آموزشی مجازی کارآفرینی گردشگری خوراک خبر داد.
-
معاون گردشگری مطرح کرد
گردشگری خوراک گامی دیگر به سوی تنوعبخشی محصولات و توزیع سفر در کشور
معاون گردشگری کشور گفت: «با شکلگیری ساختار گردشگری خوراک به عنوان محصول و جاذبهای جدید در صنعت گردشگری کشور، گامی مهم به سوی دستیابی هدف تنوعبخشی به محصولات گردشگری و توزیع سفر در کشور برداشته میشود.»