\"مهرداد رئيسي\" کارشناس صنايعدستي و مسئول بازرگاني و نمايشگاههاي معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي چهارمحال و بختياري با بيان اينکه سراندازبافي بيشتر در شهرستان اردل و بخشها و روستاهاي تابعه رواج دارد، گفت: سالهاي گذشته که صنايعدستي بهصورت شرکتي فعاليت ميکرد، فعاليت اين هنرمندان بسيار زياد بود و محصولات آنها نيز بهصورت چشمگيري مورد استقبال مردم در شهرها و استانهاي ديگر قرار ميگرفت.
وي افزود: پيش از اين توليد اين محصول در حد نياز داخلي صورت ميگرفت، اما زماني که در نمايشگاههاي خارجي به نمايش درميآمد مرکز توجه ميشد و اين پتانسيل را داشت که بازار صادراتي خوبي نيز در اروپا پيدا کند.
وي فعاليت بخش خصوصي را در زمينه سراندازبافي راضي کننده، ندانست و گفت: معاونت صنايعدستي تصديگري نخواهد داشت اما در زمينه اطلاعرساني و شناسايي بازار اين محصول هر اطلاعاتي که بخش خصوصي درخواست کند در اختيار آنها قرار ميدهد و مطمئناً اين بخش ميتواند بهصورت بسيار گسترده به اين موضوع بپردازد.
رئيسي نقشهايي که در سرانداز به کار ميرود را بسيار متنوع دانست و گفت: هر منطقه به شکل خاصي طرح ميزند و ممکن است در يک قطعه 20 طرح متفاوت ديده شود.
وي افزود: خرچنگ يا چنگ، درخت کاج، سرو، بلوط و حيوانات اهلي يا وحشي منطقه از نقشهايي است که در سراندازبافي بهکار ميرود.
M/H/112
انتهای پیام/