\"فرانچسکو فرانجيالي\" دبير کل سازمان گردشگري جهاني به اين مورد گفت: رشد سريع و ثبت مناطق مختلف تحت تاثير افزايش روابط ميان گردشگري تغييرات آب و هوايي و از بين بردن فقر است، رشد پايدار و منسجم صنعت گردشگري ميتواند و به خصوص کشورهاي فقيرتر شود اما از اين روند بايد در تعادل با فعاليتهايي جدي براي کاهش کربن توليدي صنايع باشد.
وي افزود: بايد خود را آماده کنيم تا با کمکهاي همه جانبه به اين سطح از تعادل در سالهاي آينده دست پيدا کنيم.
فرانجيالي با اشاره به فاکتورهاي مثبتي که در چهار ماه نخست سال جاري براي کمک به ايجاد رشدي پايدار و منسجم ارائه شده است، گفت: انتطار ميرود با برگزاري نشستي در ماه اکتبر (مهرماه) سال جاري و ارائه برنامههاي سازمان ملل متحده و حمايتهاي نشست اقتصاد جهاني گامهاي مثبتي برداشته شود.
فرانجيالي با اشاره به اينکه اهميت تداوم اين رشد بر توسعه اقتصاد جهاني و ايجاد فرصتهاي شغلي امري بديهي است، گفت: دولتها بايد بيشتر به اين قضيه توجه کنند و با افزايش سرمايهگذاريها در ساخت زيرساختارها، بازاريابي، توسعه بازارهاي داخلي، آزادي در مرزهاي هوايي خصوصي و دولتي به عنوان فاکتورهاي اساسي که ميتواند به توسعه صنعت گردشگري کمک کنند از اين بخش به بهترين نحو استفاده کنند.
وي در ادامه افزود: اگر چه اروپا با رشدي 6 درصدي پرطرفدارترين مقصد گردشگري بوده است و امار بازديدکنندگان و گردشگران آن از فاصله سالهاي 2005 و 2006 از ميانگين جهاني زياد دور نبوده است، در چند ماهه نخست سال 2007 توانسته با انقلابي پايدار در اقتصاد جهاني در زمينه گردشگري نيز همچنان فعال بماند.
به گفته وي منطقه آسيا و اقيانوسيه با رشدي 9 درصدي به عنوان فعالترين حوزه در چهار ماهه نخست سال 2007 نقش خود را به عنوان موتوري در توسعه گردشگري بينالمللي ثابت کرده و با توجه به آمار ارائه شده ميزان ورودي گردشگران خاورميانه بسيار بيشتر از آنچه انتظار ميرفته بوده است.
آفريقا با رشدي 8 درصدي اگر چه نسبت آمار 10 درصدي به سال 2006 روندي آهستهتر طي کرد، در برخي مناطق از جمله صحراي آفريقا با توسعه منابع انساني و افزايش توليدات رشدي چشمگير در توسعه صنعت گردشگري و فقرزدايي داشته است.
S/H/108
انتهای پیام/