بنابراين گزارش، اين فرش توسط استاد \"فيضالله صفدرزاده حقيقي\" در ابعاد 4×4 مترمربع و از جنس کرک و ابريشم توسط 4 بافنده زن در مدت 5 سال بافته شده است.
اين گزارش ميافزايد: نماد اصلي اين فرش، طاق اصلي گنبد مسجد امام اصفهان است و خلاقيت، صيانت از ميراثفرهنگي، بافت پرسپکتيو فرش، استفاده از هنر کاشيکاري و معماري اصفهان و کاربرد هنر نقاشي از ويژگيهاي اصلي فرش طاق فيض اصفهاني است.
بنابراين گزارش، فرش ستاره ايران اثر \"سيدعلي معصومي\" و فرش ايران زمين اثر \"مرتضي جمشيدي\" هر دو از قم به عنوان دومين و سومين فرش نفيس سال ايران در اين جشنواره انتخاب و معرفي شدند.
در بخش فرشهاي عشايري نيز، در گليم \"عليرضا محموديان\" از اصفهان، در گبه \"رفعت بخشايش\" از آذربايجانشرقي و در جاجيم \"ميثم خانهساز\" عنوان نفيسترين آثار هنرمندان عشاير را به خود اختصاص دادند.
در ادامه اين مراسم \"عبدالمجيد شريفزاده\" رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در اينباره گفت: فرش يا قالي به عنوان هنري کهن در حقيقت هنر و توليد ملي کشور محسوب ميشود.
وي ادامه داد: اين هنر با سابقهاي کهن و باستاني، امروزه نيازمند حفاظت و حمايت در چارچوب برنامهريزي مدون و بلندمدت است.
شريفزاده با تأکيد بر نقش مهم بخش خصوصي در حوزههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي مانند فرش افزود: دولت در اين زمينه وظيفه حمايت، هدايت و سياستگذاري را برعهده دارد.
R/H/114
انتهای پیام/