بنابراين گزارش، اين ميدان باشکوه اکنون، پسي از فراز و نشيبهاي فراوان و پس از آنکه بهدليل ساخت و سازهاي ناموجه در حريم آن، ميرفت تا از فهرست جهاني حذف شود، با پيگيريها و مطالعات کارشناسانه سازمان ميراث فرهنگي استان و همراهيهاي مجموعه شهرداري اصفهان و دوستداران ميراث فرهنگي بار ديگر به جايگاه خويش بازگشت.
اين گزارش ميافزايد، اين رويداد که نشانگر توان گسترده کارشناسي بخشهاي متنوع فني و پژوهشي شهر و شهروندان نصف جهان است، همزمان دو پيام مهم در بر دارد: 1- مديران شهر در سطحي کلان، در کنار مردم، همچنان پاسدار دلسوز ميراث فرهنگي خويش هستند. 2- بدنه کارشناسي داخلي به خوبي ميتواند تکيهگاه محکم توسعه فرهنگي، فنآوري و دانايي باشد.
CHTN ادامه ميدهد، ميدان نقشجهان، ميدان مرکزي آخرين امپراتوري ايراني، عاليقاپو بهعنوان دولتخانه مبارکه نقش جهان، مسجد و شيخلطفالله بهعنوان نماد پيوند آسمان و زمين را در برگرفته تا نشان دهد براي دستيابي به \"دولتخانه نقش جهان\" که عزم نقشآفريني جهاني دارد، بايد دو حوزه عقلانيت سياسي و آموزههاي معنوي در کنار يکديگر قرار گيرد.
بنابراين گزارش، مسجد امام(ره) (جامع عباسي) که چشم رو به بازار و حوزه اقتصاد دارد، در کنار ديگر بخشهاي ميدان، مجموعه هماهنگي را ساخته است.
M/R/117
انتهای پیام/