هاشمي با تأکيد براينکه ما بايد سهم خود را از بازار جهاني گردشگري بهدست آوريم، تصريح کرد: اين کار درصدد برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري است و بدون ترديد در مجموعه سهمگيري هر استان کشور ما از جايگاه خوبي برخوردار بود.
وي اضافه کرد: هر استاني با توجه به جاذبههايي که دارد با نقشآفريني در صحنه سهمخواهي از اقتصاد جهاني و غرابت گردشگري جهاني بايد نقش خود را ايفا کند.
هاشمي همچنين بيان داشت: در توزيع فرصتها بايد عادلانه برخورد شود و هيچ استاني نبايد به دليل امکان بيشتر حق استانهاي ديگر را ضايع کند.
وي با اشاره به اينکه هر استان يک ويژگي خاص دارد، بيان داشت: يک استان از نظر غنا و جاذبههاي زيارتي مورد توجه است و استاني ديگر از نظر ميراث معنوي و ميراث تاريخي هاشمي با بيان اينکه خراسان شمالي داراي آثار معنوي متنوعي است، گفت: وجود آثار معنوي متنوع در اين استان ميتواند براي گردشگران داخلي و خارجي جاذبه عظيمي باشد و اين استان براي ثبت اين آثار در فهرست آثار جهاني استحقاق زيادي دارد.
وي خاطرنشان کرد: ما بايد بپذيريم که تمدن و فرهنگ ما به درستي معرفي نشده است زيرا اگر به درستي معرفي ميشد اصلاً فيلم 300 ساخته نميشد و نميتوانست مخاطب پيدا کند، پس بايد پذيرفت که در معرض تاريخ ايران به جهانيان سستي شده است.
وي با اشاره به اينکه در کشور بايد فرهنگ توريستپذيري فرهنگسازي شود، افزود: سازمان نگاه ويژهاي به گردشگري دارد چرا که گردشگري سهلالوصولترين ابزار براي رسيدن به درآمد در کشور است.
طه هاشمي با اشاره به اينکه اين استان بايد تلاش کند و سهم خود را از گردشگري به دست آورد، خاطرنشان کرد: سازمان در سطح کلان موانع را برطرف ميکند و راهکارهايي را ارائه خواهد کرد تا سهم گردشگري در برنامههاي کلان کشور افزايش يابد.
وي با تأکيد براينکه سفر براي زندگي مردم ضروري است، افزود: نگاه به گردشگري متحول شده است و در کشور گردشگري بحث روز است.
R/H/104
انتهای پیام/