سرپرست اداره ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گنبدکاووس با بيان اين مطلب به ميراث‌آريا (chtn) گفت: توجه به رشته‌هاي بومي و سنتي منطقه بيش از پيش مورد توجه اين اداره قرار گرفته است.

\"فريدون اونق\" افزود: همچنين براي توسعه بيشتر هنرهاي سنتي اين منطقه به هنرمنداني که در رشته‌هاي بومي و قديمي فعاليت مي‌کنند، تسهيلات اعطا مي‌شود.

وي ادامه داد: در محوطه‌هاي تاريخي و فرهنگي به مناسبت‌هاي مختلف گنبد کاووس نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي برگزار مي‌شود تا انگيزه بيشتري در هنرمندان براي ادامه فعاليت‌هاي هنري ايجاد کند.

وي از انجام پژوهش‌ با موضوعات مصوب در سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان گلستان خبر داد و گفت: اين پروژه‌ها در قالب تهيه اطلس هنرهاي‌سنتي استان، رشته سوزندوزي، هنرهاي سنتي ترکمن و ساير رشته‌، پيشنهاد و ارائه شده ‌است.

اونق، با اشاره به ديگر اهداف و برنامه‌هاي اين اداره تصريح کرد: ايجاد اشتغال در رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي و دستيابي به آمار مطلوب در اين زمينه از مهمترين برنامه‌هاي شهرستان گنبدکاووس است.

سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري سهم اين اداره در ايجاد ميزان اشتغال را 302 نفر اعلام کرد و گفت: تلاش مي‌کنيم اين رقم را در سال‌هاي بعد افزايش دهيم.

S/H/113




انتهای پیام/

کد خبر 138604205