به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"محمد رحمتي\" در ديدار با وزير حمل و نقل و ارتباطات ترکيه خاطرنشان کرد: در حوزه حمل و نقل ميان ايران و ترکيه مشکلات جدي وجود ندارد؛ مسائل موجود نيز قابل حل است و اميدواريم در جلسات کارشناسي، اين موارد برطرف شود.

وزير راه و ترابري، با اشاره به برگزاري نخستين کميته مشترک دريايي دو کشور در شهريور ماه، گفت: اجراي پروژه راه‌آهن شمال درياچه وان را پيگيري مي‌کنيم و اميدواريم در اجراي اين پروژه بتوانيم کمک‌هايي را براي تامين اعتبار لازم از راه فاينانس داشته باشيم.

در اين ديدار \"عصمت يلماز\" وزير حمل و نقل و ارتباطات ترکيه، خواستار افزايش پرواز‌هاي دو کشور شد و تصريح کرد: براساس توافق صورت گرفته ميان دو طرف، شمار پرواز‌ها در محدوده خاصي تعريف شده است و ما خواستار افزايش تعداد پرواز‌ها از ترکيه به ايران و به همين ميزان، در مسير بالعکس هستيم.

وي افزود: پروژه راه‌آهن شمال درياچه وان براي آغاز عمليات اجرايي آن در سال 2008 در دستور کار ترکيه قرار گرفته است و با وجود پروژه‌هاي ريلي گسترده در ترکيه، امکان تامين اعتبار براي اين امر وجود ندارد و طرف ايراني مي‌تواند در اين زمينه اعتباراتي را تامين کند.

يلماز يادآور شد: اجراي پروژه راه‌آهن در شمال درياچه وان 400 تا 450 ميليون دلار هزينه دارد و طول مسير 250 کيلومتر در دو خط برقي با حداکثر سرعت 125 کيلومتر است.

رحمتي نيز با تاکيد بر ايجاد تسهيلات در حوزه حمل و نقل دو کشور گفت: سازمان هواپيمايي کشوري، براي افزايش شمار پرواز‌هاي ايران و ترکيه مذاکره خواهد کرد و اميدواريم با معرفي نمايندگاني از دو طرف، پروژه راه‌آهن در شمال درياچه وان زودتر اجرايي شود.

ايجاد شبکه ريلي در شمال درياچه وان سبب خواهد شد راه‌آهن ايران از اين مسير به اروپا متصل شود.

R/R/105



انتهای پیام/

کد خبر 1386042554