در اين ديدار، دشت لار به همراه چشمه سارهاي قور قوري، ملکچشمه، چشمه دوبرار، آبشار سفيدآب، کاروانسراي دوقلو، کاروانسراي آبشار سفيدآب و چند اثر تاريخي و گردشگري ديگر مورد بازديد قرار گرفت.
هدف اصلي از اين بازديد، تدوين طرح جامع گردشگري منطقه لار و برنامهريزي براي احياي گردشگري اين منطقه و تهيه مقدمات تغيير کاربري کاروانسراي دوبرار به مجتمع اقامتي و پذيرايي بود.
پيش از اين طرح تبديل و تغيير کاربري اين کاروانسرا تهيه و مقرر شده بود بخش خصوصي با نظارت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران اقدام به مرمت و بهرهبرداري از آن کند.
براساس اين طرح، در اين منطقه، تورهايي با هماهنگي دانشگاه علوم پزشکي و دفاتر خدمات گردشگري براي شناسايي و آموزش گياهان دارويي برگزار ميشود تا گردشگران پس از ورود به منطقه، براساس برنامهريزي بتوانند از چشمهها، ارتفاعات، قلاع، آبشارها، کاروانسراها، درياچهها و گياهان دارويي منطقه بازديد و ازسوي کارشناسان ميراث فرهنگي و کارشناسان محلي نسبت به ارائه توضيحات اقدام کنند.
دشت لار در شمالشرقي استان تهران و در محدوده ميان شهرستانهاي تهران، دماوند شميرانات و استان مازندران قرار دارد. اين منطقه از اهميت ويژهاي درخصوص طبيعتگردي و گونههاي متعدد جانوري و گياهي برخوردار است و علاوه بر اماکن تاريخي و فرهنگي متعدد، رودخانههاي کوچک و بزرگ، مراتع سرسبز، ارتفاعات جذاب و ديدني، آبشارها، چشمهها و .... در خود دارد که هر گردشگري را به آن جذب ميکند.
M/R
انتهای پیام/