\"عبدالمجيد شريف‌زاده\" با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) افزود: به همين منظور، موضوع آموزش تخصصي با استفاده از افراد خبره و باتجربه در دستور کار اين پژوهشکده قرار گرفته‌است.

وي ادامه داد:‌ متأسفانه ما درزمينه فرش به‌گونه‌اي خودشيفته شده‌ايم و نگاهمان را به آنچه که در اطرافمان در حال اتفاق افتادن است معطوف نمي‌کنيم.

وي با اشاره به اينکه کشورهاي ديگر در حال بررسي و تحقيق بر روي فرش ايراني هستند، گفت: فعاليت آنها بر اساس يافته‌هايشان بيش از گذشته شده است.

شريف‌زاده با تأکيد بر اينکه از سال‌ها پيش و بر اساس نياز آن دوران رشته آموزش فرش به طور تخصصي وارد دانشگاه‌ها شد، گفت: در حال حاضر تعداد محققان و فعالان اين رشته پاسخگوي نياز جامعه نيست.

رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري افزود: استفاده از استاداني چون \"طاهر صباحي\" مي‌تواند به پيشرفت اين رشته کمک کند.

وي زمان برپايي نخستين دوره آموزش فرش دستباف را شهريور ماه اعلام کرد و گفت: اين زمان به دليل حضور استاد در ايران انتخاب شده است.

وي يادآور شد: اين کلاس‌ها به‌صورت تخصصي و فشرده براي افراد داراي مدرک ليسانس برگزارمي‌شود و اين عده، در پايان از سوي پژوهشکده گواهينامه دريافت مي‌کنند.

شريف‌زاده افزود: علاقه‌مندان مي‌توانند پس از اعلام فراخوان براي ثبت‌نام و شرکت در اين کلاس‌ها به سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مراجعه کنند.

بنابراين گزارش، استاد \"‌طاهر صباحي\" يکي از پيشکسوتان رشته فرش در ايران است که تاکنون 17 جلد کتاب در خصوص فرش ايران و جهان منتشر کرده است.

استاد صباحي عضو ثابت کنفرانس‌هاي بين‌المللي فرش و سردبير و مدير مسئول مجله انگليسي و ايتاليايي زبان \"گره\" است که در ايتاليا منتشر مي‌شود.

S/H/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386042739