وي افزود: پايگاهها بايد بتوانند در حوزههاي مختلف ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مقاله ارائه داده و حتي آنها را در قالب کتاب منتشر کنند.
بقايي با بيان اينکه نقش پايگاهها ميتواند نقش بسيار مثبتي براي معرفي تاريخ و تمدن يک کشور به مردم بومي و حتي در سطح بينالمللي باشد، خاطرنشان کرد: روند فعلي پايگاهها روند مثبتي نيست و اگر پايگاهها اين روند را ادامه دهند قطعاً نميتوانند کاري از پيش ببرند.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري ادامه داد: پايگاهها بايد طوري با مديران استاني هماهنگ شوند تا بتوانند بخشي از بودجه استاني را به خودشان اختصاص دهند. همچنين تمامي معاونتهاي سازمان مکلف شدهاند تا بخشي از بودجه خود را به پايگاهها بدهند، اما تمامي اينها مشروط به ارائه برنامه و فعاليت گسترده است.
به گفته بقايي بسياري از مديران سازماني اطلاع چنداني از فعاليت پايگاهها ندارند و همچنين نگاه برخي از آنها نيز نسبت به پايگاهها نگاه منفي است که اميدوارم با انتخاب مديرجديد اين نگاه تغيير يابد.
وي تصريح کرد:پايگاهها بايد اطلاعاتي را به جامعه ارائه دهند که هماکنون جامعه نيازمند آن است. مثلا بسياري از افراد جامعه اطلاعات چنداني از تاريخ اين مرزو بوم ندارند و پايگاهها با توجه به کاوشها و تحقيقات باستانشناسي ميتوانند اين اطلاعات را به مردم بومي سپس به سراسر کشور ارائه دهند. قطعا اگر مردم يک شهرستان از تاريخ شهر خود مطلع شوند در حفظ و نگهداري آن و دستگيري قاچاقچيان ميتوانند به سازمان ميراث فرهنگي کمک کنند.
به گزارش ميراث آريا، در پايان اين مراسم \"سيدمهدي موسوي\" بهعنوان مدير جديد پايگاههاي ميراث فرهنگي انتخاب و از خدمات \"محمدحسن خادمزاده\" تقدير شد.
115/M
انتهای پیام/