وي شرايط مطلوب تاريخي، طبيعي و فرهنگي ايران را براي گردشگران بسيار نادر و جالب خواند و گفت: شرکت توسعه گردشگري ايران در اين همايش فرصت ارائه اطلاعات شفاف به سرمايهگذاران خارجي را دارد تا آنها را علاقهمند به سرمايهگذاري در ايران کند.
اين استاد دانشگاه، صنعت گردشگري ايران را داراي قابليت سرمايهگذاري در چند مقوله دانست و افزود: ورود شرکتهاي زنجيرهاي بينالمللي هتلسازي يکي از موارد مهمي است که ميتواند سرمايهگذاران متعددي را با توجه به نياز بالاي کشور به تخت اقامتي به ايران بکشاند و اگر اين زمينه فراهم شود ميتوان تأثير تعيينکنندهاي در خدمات هتلداري داشته باشد.
وي يکي ديگر از مقولههاي مهم اين صنعت را استراحتگاههاي بينراهي دانست و ادامه داد: در اين زمينه ما دچار کاستيهاي بسياري هستيم. اين مراکز هماکنون استانداردهاي لازم را ندارد، ولي ميتوان با سرمايهگذاري در اين بخش سطح کيفي ارائه اين خدمات را افزايش داد.
شفيعزاده با بيان اينکه ايجاد مراکز تفريحي يکي ديگر از نيازهاي اساسي جامعه ما است ادامه داد: چگونگي گذراندن اوقات فراغت براي گردشگران داخلي و خارجي بسيار حائز اهميت است و ما بايد با سرمايهگذاري در اين زمينه و احداث اين مراکز قابليت رقابت با کشورهاي پيرامون خود را در اين زمينه داشته باشيم.
اين استاد دانشگاه مقوله چهارم را سرمايهگذاري در مناطق ساحلي ايران دانست و تأکيد کرد: با وجود تقاضاي بالا گردشگران براي حضور در نقاط ساحلي، اين مناطق کمتر فرصت توسعه داشتهاند. اما با وجود اين فرصت سرمايهگذاران خارجي و داخلي مسلماً مشتاق اجرايي کردن اين پروژهها در اين مناطق هستند.
نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران در سوم و چهارم شهريورماه در تهران برگزار ميشود.
M/
انتهای پیام/