وي در مورد اقداماتي که پيش از اين براي جلب سرمايهگذاران انجام شده است، تصريح کرد: اين گونه اقدامات مراحل مختلفي داشته و تاکنون با بعضي از کشورها توافقاتي انجام شده و برخي نيز مانند ترکيه و مالزي به مرحله اجرا رسيدند و روند رو به رشدي داشتهاند.
عليخاني گفت: هميشه در کارهاي تجاري خارج از کشور سه بخش دولتي، خصوصي و دانشگاهي بايد در کنار هم حرکت کند تا اين پروژه به نتيجه مطلوب برسد.
وي با تاکيد بر حضور بخش دانشگاهي مرتبط با موضوع سرمايهگذاري در اين همايش گفت: در کنار حضور بخش اقتصادي، براي بررسي توجيهات اقتصادي سرمايهگذاريها، حضور بخش دانشگاهي مرتبط از جمله دانشگاههاي محيط زيست براي اکوتوريسم، دانشگاههاي بهداشت و درمان براي آبدرماني، دانشکدههاي مرمت و باستانشناسي براي خانههاي تاريخي و ... ضروري است.
رئيس اداره نمايندگيهاي خارجي وزارت امور خارجه افزود: براي جذب سرمايهگذاران لازم است همه مسئولان و کارشناسان اقتصادي، بانکي، بيمه و ... نيز حضور داشته باشند تا اطلاعات مربوط به ساختارها و قوانين مرتبط با ضمانتنامههاي بيمه و سرويسهاي مرتبط با هر نوع سرمايهگذاري در ايران به اين افراد ارائه شود تا با اطمينان خاطر بتوانند در ايران حضور بيابند.
نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران سوم و چهارم شهريور ماه در تهران برگزار ميشود.
S/H
انتهای پیام/