\"جافر علي‌بخش‌زاده\" کپوباف دزفولي در گفتگو با ميراث آريا (chtn) بابيان اين‌که محصولات ظريف و با کيفيت خود را به بازار عرضه نمي‌کند، تصريح کرد: توليد محصولات ظريف و پرکار کپو زمان‌بر است ونياز به مخاطبان خاص و ويژه اي دارد که قدر اين آثار را بدانند.

وي افزود: هنرمند کپوباف زماني مي تواند محصولات زيبا و باکيفيت تهيه کند که يا مشتري ثابت داشته باشد و يا هزينه زمان زيادي که صرف توليد اين محصولات مي‌کند از جايي براي او تأمين شود.

علي بخش زاده که 23 سال است به توليد محصولات متنوعي مانند زنبيل، زيرانداز، رو ميزي، گلدان و کاسه مي‌پردازد، گفت: در گذشته از کپو به دليل خاصيت ويژه آن که مواد را در تابستان خنک و در زمستان گرم نگه مي‌دارد براي نگه‌داشتن مايه خمير نان استفاده مي‌کردند.

وي رنگ سفيد کپو را مورد توجه قرار داد و افزود: ماده اصلي در کپوبافي جوانه نخ خرما است که سفيد رنگ است و علاوه بر آن کاموا و کرتک که نوعي پوشال محلي است نيز در کپوبافي کاربرد دارد.

علي بخش زاده که در نمايشگاه‌هاي متعددي حضور داشته‌است با بيان اين‌که کپوبافي يک کار فردي است و نياز به مکان خاصي ندارد، خاطر نشان کرد: مسئولان صنايع دستي با اهتمام به اين هنر اصيل ايراني مي‌توانند براي عده زيادي از زنان دزفولي شرايطي را محيا کنند تا در منزل و با امنيت و آسايش خاطر به کار مشغول شوند.

وي در پايان با اشاره به گران شدن پوشال و نخ خرما، گفت: مواد اوليه روز به روز گران مي‌شود در‌حالي که ما با افزايش قيمت محصولات خود همين تعداد محدود مشتري را نيز از دست خواهيم داد.

121/

انتهای پیام/

کد خبر 138606187