وي کمتواني دانشآموزان و فارغالتحصيلان در عرصههاي خلاقيت، نوآوري و توليد علم را ازجمله چالشها و کاستيهاي جدي نظام آموزشي کشور دانست و تأکيد کرد: تربيت شهروندان مفيد و مؤثر براي خود و جامعه مستلزم آن است که بتوانند ايدهپردازي کنند، درحد ظرفيت و توانمنديهاي خود توليد و نوآوري علمي داشته باشند و براي حل مسائل روشهاي خلاقانه به کار گيرند.
بختياري با اشاره به مشارکت سازمانهاي دانشآموزي در برگزاري جشنواره تصريح کرد: سازمان بسيج دانشآموزي، اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشآموزان، سازمان پرورش استعدادهاي درخشان و مؤسسه علامه طباطبايي در بخش شناسايي و معرفي دانشآموزان شاخص جهت تقدير در جشنواره با فرهنگسراي تفکر همکاري ميکنند.
وي ادامه داد: از ويژگيهاي جشنواره امسال شناسايي، انتخاب و تقدير از دانشآموزان در تمامي رشتههاي علمي، فنآوري، ورزشي، ادبي، فرهنگي، هنري و اجتماعي است و برگزيدگان بر مبناي توليدات خلاقانه و ايدهپرداز اعم از اختراعات، ابداعات، طرحها، نوشتههاي چاپ شده و پژوهشها در تمام گرايشهاي مذکور معرفي خواهند شد.
وي همچنين شمار برگزيدگان را به مناسبت يکصدمين سال تأسيس بلديه تهران 100 نفر اعلام کرد و افزود: دانشآموزان برتر در مراسمي که دي ماه امسال برگزار خواهد شد معرفي و تجليل ميشوند.
M/
انتهای پیام/