به گزارش ميراث آريا(CHTN) حاشيه رودخانه ارس يکي‌ از مناطق است که سازمان منطقه آزاد جلفا در آن در وسعتي 200 هکتاري و با سرمايه 50 ميليارد توماني امکانات گردشگري ايجاد مي‌کند.

در بندر رحمانلو نيز شرکت تعاوني\" 1548\" طي مدت‌سه سال در يک زمين 165 هکتاري 10 ميليارد تومان سرمايه گذاري مي‌کند. اين شرکت تاکنون يک ميليارد تومان از سرمايه‌گذاري خود را آغاز کرده است و در نظر دارد در اين مناطق که سوئيت‌هاي اقامتي، پيست دوچرخه سواري و مراکز لجن درماني تاسيس کند.

حاشيه سد علويان مراغه هم تا سه سال آينده شاهد ساخت مراکز اقامتي توسط شرکت آتيه ساز با اعتبار 30 ميليارد تومان خواهد بود.

چهارمين منطقه نمونه گردشگري آذربايجان شرقي نيز از سوي شرکت توسعه آذربايجان آباد مي‌شود. در اين منطقه 400 هکتاري در مدت 5/3سال 80 ميليارد تومان سرمايه‌گذاري خواهد شد.

منطقه پيام مرند نيز ار مناطق نمونه گردشگري است که در سفر هيات دولت به عنوان منطقه گردشگري شناخته شد. سرمايه گذار اين منطقه شرکت ديداس است و زمين مورد نياز خود را از سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي تحويل گرفته است تا پروژه‌هاي خود را با اعتبار 80 ميليارد تومان شروع کند.

در بندر شرفخانه هم سازمان همياري‌هاي شهرداري تبريز گردشگري درياچه اروميه را با 250 ميليارد تومان متحول مي‌کند.

طرح‌هاي مطالعاتي اين مناطق بعد از شناسايي و تصويب توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان آذربايجان شرقي انجام شده و بعد از اتمام ، در اختيار بخش خصوصي قرار گرفته است.

106/


انتهای پیام/

کد خبر 1386070322