وي ادامه داد: بدون شک جايگاه گردشگري در هزاره سوم به نسبت گذشته متمايز است و دولت نهم به اين مقوله برابر سند چشمانداز و قانون برنامه توسعه نگاه ويژهاي دارد.
استاندارد هرمزگان با بيان اينکه براي حمايت از سرمايهگذاران اين عرصه حداکثر تسهيلات در قالب بنگاههاي اقتصادي زودبازده اعطا خواهد شد، از عزم جدي مديريت استان براي حمايت از توسعه صنعت گردشگري در خطه مستعد هرمزگان خبر داد و گفت: بر اين باوريم که با ايجاد زيرساختها از يک سو ميتوان به رونق گردشگري اميدوار بود و ازسوي ديگر فرصتهاي شغلي جديدي را براي جوانان ايجاد کرد.
صاحب محمدي با اشاره به اينکه تمامي منابع استان براي توسعه در اين بخش مهيا و آماده است، تأکيد کرد: متوليان و فعالان اين حوزه با فنآوري روز و الگوهاي تجربه شده، علاوه بر توسعه کمي، در عين حال ارتقاء سطح کيفي فعاليتها را نيز در دستور کار خود قرار دهند.
وي اضافه کرد: اگر خواهان رونق اين صنعت هستيم لازم است فعالان اين عرصه در کنار حمايتهاي دولت با استفاده از ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل نسبت به ايجاد قابليتهايي که منجر به توسعه اين مهم ميشود اقدام کنند و با هدفگذاري لازم به توسعه جاذبههاي انسان ساز نيز توجه جدي داشته باشند.
استاندارد هرمزگان همچنين جاذبههاي تاريخي و طبيعي در کنار انگيزههاي بالاي تجاري در استان مرزي هرمزگان را مورد توجه قرار داد و تصريح کرد: با فراهم کردن بستر مناسب، بايد به گونهاي برنامهريزي شود که بسياري از اين جاذبهها که تاکنون به مردم کشور و جهان معرفي نشده است شناسانده شود و با اطلاعرساني مناسب اين خلأ موجود را پر کنيم.
وي يادآور شد: از آنجايي که استان هرمزگان داراي موقعيت ويژهاي در مقوله گردشگري و توريسم است توجه و تمرکز در توسعه قابليتهاي گردشگري قطعاً تحولات مثبتي در رونق اقتصادي منطقه ايجاد ميکند.
M/104
انتهای پیام/