\"اميرمحمد حسين‌نيا\" معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN) گفت: در اين نمايشگاه بيش از ‪۶۰‬ اثر از انواع بافته‌هاي داري گليم، جاجيم، سفره کردي و پشتي و فرش ترکمن به نمايش گذاشته شده است.

وي افزود: اين نمايشگاه با هدف حمايت از بافندگان ، ترويج و رشد هنر صنعت و به صورت استاني ، با انواع دستبافته هاي داري شامل گليم ، سفره کردي ، قاليچه هاي ترکمني و کردي و ... برگزار مي‌شود.

وي گفت:درنمايشگاه مذکور شماري ازهنرمندان رشته‌هاي مختلف با برپايي کارگاه، به توليد دستبافته‌هاي دستي مشغول هستند.

اين مقام ‌مسئول شناسايي هنرمندان، معرفي بافته‌هاي داري اين استان و ترويج فرهنگ صنايع دستي و جلوگيري از منسوخ شدن صنايع دستي را از اهداف برگزاري اين نمايشگاه عنوان کرد.

حسين‌نيا تصريح کرد: اين نمايشگاه با رويکرد دستبافته‌هاي داري استان از ديدگاه فرهنگ، هنر و تاريخ، استاندارد و بهينه‌سازي کارگاه‌ها و روش‌هاي توليدات صنايع دستي و دستبافه‌هاي داري، خوشه‌هاي صنعتي، اقتصادي، ملي و بازارهاي جهاني برپا شده است.

وي گفت : نمايشگاه انواع بافته‌هاي داري که براي نخستين بار در کشور در اين استان برپا شده به مدت يک هفته براي بازديد علاقه‌مندان داير خواهد بود.

حسين نيا ادامه داد: با توجه به اينکه در حال حاضر درآمد بسياري از خانواده‌هاي سطح استان از راه بافندگي تامين مي‌شود، اين نمايشگاه ضمن معرفي آداب و فرهنگ خاص استان خراسان شمالي، دستبافته‌هاي داري استان را از جوانب مختلف مورد بررسي قرار داده و صنايع دستي بومي اين منطقه را نيز در راستاي برجسته سازي و معرفي به عموم مردم به نمايش بگذاريم .

خاطرنشان‌ مي‌شود؛ در اين نماشگاه که با حضور اساتيد مرتبط با اين هنر صنعت بافندگان و صنعتگران سطح استان برگزار مي‌شود در خصوص مسائل مختلف بافته‌هاي داري استان تبادل نظر صورت مي‌گيرد.

114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386072620