وي افزود: پس از اتمام نمايشگاه به همراه سفير ايران در ازبکستان با \"زاهد حکيم اف\" وزير توريسم ملاقاتي کرده و در خصوص تبادلات توريسم با توجه به واقع بودن دو کشور در مسير جاده ابريشم و وابستگي فرهنگي مذاکره کرديم.
برزين تاکيد کرد: وزير ازبک توريسم با تقدير از غرفه ايران براي حضور در نمايشگاه، سال آينده نيز از ايران دعوت به عمل آورد.
وي افزود: افتتاحيه اين نمايشگاه با حضور معاون نخست وزير ازبکستان و ديگر مقامات ارشد گردشگري تاشکند و جمع زيادي از توراپراتورها و مسئولان خطوط هوايي و دفاتر مسافرتي و متخخصان صنعت گردشگري و رسانههاي بزرگ جهان بود که در مراسم افتتاحيه از غرفه ايران استقبال بسيار خوبي صورت گرفت.
برزين گفت: در مراسم افتتاحيه \"عباس صدري\" به عنوان نماينده سازمان کنفرانس اسلامي آيسسکو با توجه به اينکه تاشکند نيز پس از اصفهان به عنوان پايتخت فرهنگي شناخته شده بود، در مورد گسترش فرهنگ توريسم اسلامي ميان دو کشور مذاکراتي انجام داد.
وي خاطرنشان کرد: در سن اصلي سالن نمايشگاه، اجراي موسيقي سنتي ايران و پخش تيزرهايي از جاذبههاي ايران، جذابيت خاصي به نمايشگاه تاشکند بخشيده بود. در غرفه ايران، چاپخانه سنتي برپا کرديم که اين چاپخانه سنتي مورد توجه ازبکها قرار گرفت.
برزين تأکيد کرد: روزنامه هاي دلوا يا پارت مرازيک، راديو باشلر، تلويزيون باشلر، تلويزيون NNT، راديو ازبکن ترانه، نيز در همان روز نخست گزارشها و گفتگوهاي ويژهاي از غرفه و مسئولان و مقامات ارشد ايراني تهيه کردند.
وي با اشاره به غرفه صنايعدستي ايران نيز گفت: فروش صنايع دستي مخصوصا اشيايي که مولاژ ابنيه تاريخي ايراني را تشيکل ميدادند، بسيار خوب بود.
برزين با اشاره به همکاري سفارت و رايزن فرهنگي ايران براي هر چه بهتر برگزار شدن اين نمايشگاه تقدير و تشکر کرد.
سيزدهمين نمايشگاه گردشگري تاشکند در مسير جاده ابريشم (TITF 2007 )با حضور معاون نخستوزير ازبکستان و دستاندرکاران صنعت گردشگري جهان و رئيس ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از 25 تا 26 (17و 18 اکتبر)به مدت دو روز در تاشکند پايتخت ازبکستان برگزارشد.
102/
انتهای پیام/