وي درباره اقدامات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در برابر اقدام تخريبي وزارت راه و ترابري در اين محوطه افزود: بايد موضوع بيشتر مورد بررسي قرار بگيرد. به همين منظور هم از محوطه بازديد ميکنم و هم با مسئولان استاني در اين زمينه مذاکره ميکنيم.
خاطرنشان ميشود، محوطه باستاني پل بريده در استان چهارمحال و بختياري که قرار بود در قالب کاوشهاي نجاتبخشي توسط باستانشناسان مورد کاوش قرار بگيرد توسط مسئولان وزارت راه و ترابري تخريب شد.
به گفته \"علياصغر نوروزي\" باستانشناس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان چهارمحال و بختياري وزارت راه و ترابري بدون استعلام از سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اقدام به احداث جاده جديد اصفهان- خوزستان کرده است و هماکنون مسوولان اين وزارتخانه در حين انجام عمليات احداث جاده به محوطه باستاني پل بريده برخورد کرده و بدون توجه به اين محوطه تاريخي و حکم توقيف قضايي اقدام به تخريب بيش از 60 درصد محوطه کرده است.
محوطه باستاني پل بريده در شهرستان لردگان بخش منج و در جوار روستايي به همين نام قرار دارد. به گفته باستانشناسان در اين محوطه سه هکتاري آثار تاريخي بسيار زيادي از دوران پيش از تاريخ، تاريخي و اسلامي قرار دارد.
مهمترين سازههاي اين محوطه متشکل از معماري اساسي با استفاده از مصالح سنگ و ساروج بوده است و به لحاظ اهميت اين معماري و حفاظت از محوطه، پل بريده در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيده است.
اين گزارش حاکيست ؛ يکي از دلايل نامگذاري اين محوطه به پل بريده به گفته نوروزي اين است که در دورههاي اسلامي در جوار اين محوطه رودخانه آبي جريان داشته و پل روي اين رودخانه ساخته شده بود که بخشهايي از پل در اثر سيلاب از پل بين رفته و به همين دليل اين محوطه به اين نام معروف شده است.
115/
انتهای پیام/