به گفته وي قابليتهاي بالقوه صنعت گردشگري آن چنان است که از لحاظ کسب درآمدهاي ارزي ميتواند جايگزين مناسبي براي صنعت نفت در اقتصاد تکمحصولي باشد.
وي اظهار داشت: طيف گستردهاي از حوزههاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، زيستمحيطي، عمومي و خصوصي، انساني و مالي و سرمايهاي، شهري و روستايي به طور مستقيم و غيرمستقيم متأثر از اين صنعت هستند.
وي با بيان اينکه اثرات صنعت جهانگردي بر سيستم اقتصادي اين امکان را فراهم ميسازد که نقش مهم آن در پيشرفت وضع اقتصادي پي برد تصريح کرد: از آنجا که گردشگر خارجي يک منبع است بنابراين اين صنعت بهطور مستقيم در افزايش توليد ناخالص ملي نقش دارد.
وي گفت: در زنجيره توريسم يکي از حلقههاي بسيار مهم \"هتل و هتلداري\" است. صنعت هتلداري از نظر اشتغالزايي، توليد و درآمد بخش بزرگي از صنعت جهانگردي را تشکيل ميدهد و ميزان تشکيلاتي که ميهمانپذيرها ارائه ميدهند بازتابي از نيازها و سليقههاي مختلف گردشگران است.
وي بيان کرد: امروزه آموزش کارکنان هتلهاي دنيا توسط مديراني که تجربه طولاني در امر مديريت هتل دارند صورت ميگيرد.
وي تجهيزات، امکانات، خدمات، سيستم، گزارش کار هتل، تکنولوژي، مديريت، سرويسدهي به مشتريان و مسلط بودن هتلداران به زبانهاي مختلف دنيا را از جمله عواملي ذکر کرد که در صنعت هتلداري تأثير مثبتي دارند.
وي در پايان اظهار داشت ميراث معنوي و فرهنگي يک ذخيره مادي و معنوي است که نقش مهمي در زندگي امروزي بشر دارد و بايد براي عموم به لحاظ فکري، حسي و عيني قابل دسترسي باشد و نيازمند همکاري مديران سازمانها و ارگانهاي مربوطه و مشارکت مردمي است.
M/102
انتهای پیام/