به گزارش ميراث آريا (chtn) مديرعامل سازمان بنادر و کشتي‌راني در مراسم انعقاد قرارداد خارج‌سازي هفت فروند شناور اقيانوس‌پيما مغروقه در آب‌راه خورموسي با شرکت ايراني تايدواتر خاورميانه ، با بيان اين مطلب افزود: اجراي پروژه خارج‌سازي شناور‌هاي مغروقه با توجه به پيچيدگي‌هاي فني، مهندسي، مديريت و برنامه‌ريزي که دارد يکي از نقاط عطف اين صنعت به شمار مي‌آيد. چراکه سابقه نشان داده افراد و شرکت‌هايي که در اين زمينه فعاليت مي‌کنند تعدادشان بسيار محدود بوده و تاکنون تمام اين پروژه‌ها توسط شرکت‌هاي خارجي انجام شده است . اما امروز ما اين توان را پيدا کرده‌ايم با استفاده از پتانسيل‌هاي داخلي اين پروژه را آغاز کنيم.

\"علي طاهري\" با بيان اينکه در حال حاضر 69 شناور بزرگ مغروقه در آبراه‌هاي کشور شناسايي شده‌اند، گفت: از اين تعداد خارج‌سازي 39 شناور مانع براي تردد کشتي‌ها هستند.

وي با بيان اينکه خارج‌سازي هفت فروند شناور اقيانوس‌پيما مغروقه در آبراه خور موسي در مدت زمان 21 ماه انجام مي‌شود، گفت: اميدواريم تايد واتر بتواند به کمک توانمندي‌هاي داخلي کشور و استفاده از تجارب شرکت‌هاي خارجي اين پروژه را با موفقيت انجام دهد که اين موضوع توان ملي کشور را تقويت کرده و سبب انجام فعاليت‌هاي بيشتري در اين زمينه خواهد شد.

در پايان اين مراسم قرارداد خارج‌سازي هفت فروند شناور اقيانوس‌پيماي مغروقه در آبراه خور موسي به ارزش 100 ميليون دلار با شرکت تايد واتر خاورميانه با حضور نمايندگان اين شرکت و مسوولان سازمان بنادر و کشتيراني منعقد شد. /105



انتهای پیام/

کد خبر 1386081314