\"سيد علي استيري\" تصريح کرد : در اروند رود نيز 33 فروند کشتي مغروقه وجود دارد که با توجه به قرارداد 1975 خروج 21فروند از اين کشتيها نياز به اسقرار دائمي دولت در عراق دارد.
وي تعداد کشتيهاي مغروق در بوشهر را 7 فروند ، تعداد کشتيهاي مغروق در هرمزگان را 3 فروند و تعداد کشتيهاي مغروق در انزلي را 2 فروند اعلام کرد.
استيري با اشاره به مقررات بين المللي خاطر نشان کرد: سازمان بنادر و کشتيراني بايد تردد همه کشتيها در آبراهههاي تحت حاکميت جمهوري اسلامي ايران را تسهيل کند.
وي با اشاره به امضاي قرارداد خروج 7 کشتي مغروقه در دوران دفاع مقدس از آبراه خور موسي با بيان اينکه اين کشتيها در زمان جنگ در آبراهه خور موسي غرق شدهاند، گفت: سازمان بنادر و کشتيراني در اولين اقدام نسبت به اولويت بندي خروج شناورها بررسيهاي لازم را انجام داد و شناورهاي در خطر، در اولويت قرار گرفتند.
مدير کل امور دريايي سازمان بنادر و کشتيراني تصريح کرد: بعد از اولويتبندي نسبت به درج آگهي در روزنامههاي بين المللي اقدام شد و با توجه به اينکه اين کشتيها از زمان جنگ غرق شده بودند و صاحبان آنها خسارت خود را از بيمه دريافت کرده بودند، لاشه اين کشتيها براي آنان ارزش اقتصادي نداشت./105
انتهای پیام/