محمد رضا شيدفر ،معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان مازندران در سومين سمينار توسعه سفرهاي استان گفت: در رشد صنعت گردشگري 30 دستگاه به‌طور مستقيم و 25 دستگاه به‌طور غيرمستقيم بايد خدمات مطلوب ارائه کنند تا يک سفر خوب اتفاق بيافتد و همکاري متقابل اين دستگاه‌هاي اجرايي تنها راهي است که به ارزان‌سازي سفر منجر خواهد شد.

وي به ضريب اشتغال 43 درصدي اشتغال در دنيا اشاره کرد و آموزش، تأمين منابع، تسهيلات گردشگري، تأسيسات جهانگردي مديريت و ساماندهي، شناخت محصول، بازاريابي و تبليغات را هشت راهبرد توسعه گردشگري در جهان برشمرد و گفت: صنعت جهانگردي تنها بخش نوپاي اقتصادي کشور شناخته شده است که مي‌تواند حلال بسياري از مشکلات ازجمله اشتغال باشد.

شيدفر همچنين در ادامه گفت: چند صد ميليون گردشگر در دنيا در حال سفر هستند که تنها ايران ميزبان 36 صدم درصد از اين تعداد است بنابراين بايد با توجه به جايگاه ايران در ليست يکي از پرجاذبه‌ترين کشورهاي جهان بايد درصد بيشتري از گردشگران و درآمد ناشي از آن را به خود اختصاص دهد.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان مازندارن از گردشگري به‌عنوان يک صنعت بين بخشي ياد کرد و گفت: توسعه گردشگري نيازمند به همدلي و همکاري بخش خصوصي و دولتي به‌ويژه فعالان اين حوزه است تا در قالب يک کار گروهي همراه با تقويت جوامع محلي با حفظ محيط زيست براساس طرحي به سمت صنعتي شدن در اين مقوله حرکت کنيم.

گفتني است، سومين سمينار توسعه سفر استان باعنوان نقش نيازسنجي در توسعه سفر ارزان‌قيمت که باحضور متخصصين و متوليتان گردشگري کشور، 30 آبان در شهرستان چالوس برگزار شد.

خاطرنشان مي شود،پژوهشگران اين حوزه با ايراد مقاله با موضوعاتي چون اهميت شناسايي مناطق ديدني مازندران در توسعه گردشگري، نقش نيازسنجي در توسعه سفرهاي ارزان‌ و اهميت محيط زيست در گردشگري به بررسي سفرهاي ارزان‌ پرداختند.

116


انتهای پیام/

کد خبر 1386090142