به گزارش ميراث آريا chtn)) ،\" دربندي \" رايزن فرهنگي سابق جمهوري اسلامي ايران در يونان در مقدمه اين کتاب آورده ‌است: در يونان نيز که کشوري غربي با روحيه شرقي به حساب مي‌آيد، علاقه‌مندي به يادگيري زبان و ادبيات فارسي چشمگير است و گرچه گاهي کتاب‌هايي براي تدريس اين زبان به خارجي‌ها تأليف مي‌شود، لکن از مدت‌ها پيش، نياز به خود‌آموزي با عنوان دستور زبان فارسي به يوناني احساس مي‌شد.

وي با اشاره به اين که گرايش به آموزش زبان فارسي روز به روز در جهان گسترش بيشتري مي‌يابد برخي از علل گرايش ديگر کشور‌ها به زبان فارسي را چنين مي‌داند: از آن‌جا که زبان فارسي، زبان دوم جهان اسلام به شمار مي‌رود، اسلام‌شناسان و پژوهشگران اديان الهي نيازمند آشنايي با زبان فارسي هستند.

دربندي در ادامه خاطر نشان کرده است: مطالعه درباره فرهنگ و تمدن، بخش بزرگي از مشرق‌زمين، مستلزم داشتن زبان فارسي است. با توجه به جاذبه فرهنگ کهن ايرانيان، بسياري از علاقه‌مندان به اين فرهنگ، به آموختن زبان فارسي مي‌پردازند تا بتوانند از سينما، موسيقي، شعر و هنر ايران بدون واسطه لذت ببرند.

اين گزارش حاکيست ؛ انتشارات الهدي، کتاب «دستور زبان فارسي به يوناني» را در 184 صفحه، شمارگان 1500 نسخه و قطع رحلي براي نخستين‌بار به چاپ رسانده‌است.

120/

انتهای پیام/

کد خبر 1386091847