\"محمد نجم الدين\" کارشناس گردشگري و برگزار کننده تورهاي شکار به ميراث آريا chtn)) گفت: رسالت عظيمي که به عهده محيط زيست در رابطه با حفاظت از گونههاي مختلف حيات وحش است باعث ميشود که در تصميم گيريها، اين گونه تفکر به عنوان الويت مد نظر قرار گيرد و طبيعي است اين گونه تفکر موجب اعمال محدوديتهايي براي شکارچيان ميشود.
وي اضافه کرد: دستگاههاي متولي حيات وحش در کشور ميتوانند با اجراي برنامههاي علمي کوتاه مدت و بلند مدت نقش خود را د راين زمينه ايفا کند .
وي ادامه داد: به عنوان نمونه ما آمار شکارچيان داخلي را داريم، آمارصدور پروانه ساليانه جهت شکار پستانداران را هم ميدانيم، چنانچه مقايسه کنيم ، در شرايط خوش بينانه حدود 10در صد از شکارچيان هر ساله ميتواند مجوز شکار دريافت کنند.
نجم الدين تصريح کرد: اما اين در حالي است که 90 درصد آنها بايد تفنگهاي خود را غلاف کنند و محروم از شکار باشند. ولي با يک تصميم معقول و شجاعانه مثلا تصويب اينکه شکارچيان مجبور باشند فقط حيوانات مسن (8 سال به بالا) را در مناطق حفاظت شده شکار کنند، ميتوان هم به خواسته شکارچيان توجه کرد و تعداد بيشتري را روانه طبيعت کرد و مانع تخريب غير قانوني حيات وحش شويم .
102/
انتهای پیام/