به گزارش ميراث آريا(CHTN)، اين شهر تاريخي که سال گذشته در فهرست ميراث جهاني يونسکو ثبت شده است توانسته در کنار بنا‌هاي بزرگي همچون آکروپوليس يونان و ديوار چين خودنمايي کند و به عنوان چهارمين شهر مقدس دنياي اسلام بعد از مکه، مدينه و اورشليم توجه گردشگران بسياري را به خود جلب کند.

حراره که در 250 مايلي \"آديس آبابا\" قرار گرفته به دليل کمبود امکانات مدرن و امروزي، نبود سيستم‌هاي تصويه آب، کمبود هتل و مراکز اقامتي و سرويس‌دهي به بيش از 4500 گردشگري که سالانه از اين منطقه ديدن مي‌کنند با مشکلات بسياري مواجه است.

\" محمد ديرير\" وزير فرهنگ و گردشگري اتيوپي با اشاره به اينکه براي تبديل اين منطقه به مقصد گردشگري مدرن و امروزي سرمايه‌گذاري‌هاي بسياري صورت گرفته گفت: طرحي5/34 ميليون دلاري براي تأمين آب مصرفي منطقه در نظر گرفته شده، علاوه بر آنکه بيش از يک ميليارد دلار براي ساخت نخستين هتل تفريخي حراره سرمايه‌گذاري شده است.

با توجه به اينکه در شهر حراره بيش از يکصد مسجد قديمي و ديوارهاي بلندي شبيه به ديوارهاي قلعه وجود دارد و هنوز خانه‌هاي تاريخي بسياري در کوچه‌ها و جاده‌هاي تاريخي آن به چشم مي‌خورد دولت تلاش بسياري براي احيا منطقه و بازسازي آن انجام مي‌دهد.
108/M

انتهای پیام/

کد خبر 138609297