\"مسعود نصرتي\" رئيس اداره کل موزه‌ها با بيان اين مطلب به ميراث آريا( CHTN) گفت: براي ساخت فيلم يوسف و زليخا دکورهاي مرتبط با زمان ساخت فيلم در شهرک سينمايي دفاع مقدس ساخته شده است.

وي ادامه داد: \"فرج‌الله سلحشور \" کارگردان اين سريال بعد از ديدار با معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري پيشنهاد داد که دکورهاي ساخت اين سريال به عنوان يک مجموعه موزه‌اي ديده شود.

به گفته نصرتي تاکنون بيش از يک ميليارد تومان براي ساخت المان‌هاي مختلف دکورهاي اين سريال هزينه شده است و با توجه به جاذبه‌هاي تاريخي و سينمايي آن قرار است، اداره کل موزه‌هاي معاونت فرهنگي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري فضايي که شهرک سينمايي دفاع‌مقدس براي دکورهاي ساخت فيلم يوسف و زليخا اختصاص داده است را به صورت يک مجموعه موزه‌اي تعريف کند.

بنا بر اين گزارش ، توليد و ساخت مجموعه تلويزيوني «حضرت يوسف(ع)» حدود چهار سال پيش توسط فرج الله سلحشور آغاز شد و اين سريال پس از 32 ماه فيلمبرداري به اتمام رسيد و هم اکنون تدوين آن در حال انجام است.

لازم به ذکر است که اين مجموعه قرار است در 50 قسمت 60 دقيقه اي از فروردين ماه سال آينده به روي آنتن شبکه يک برود.

به گزارش ميراث آريا،سريال يوسف و زليخا شايد عظيم‌ترين مجموعه‌اي باشد که درباره يک قصه قرآني و زندگي يک پيامبر ساخته مي شود.

اين گزارش حاکيست ؛ اقتباس از اين قصه قرآني به خيلي سال‌هاي قبل بر مي گردد. سيامک ياسمي در سال 1335 « يوسف و زليخا » را مي سازد و مهدي رئيس فيروز در سال 1347 فيلم ديگري به همين نام. آثاري که در هيچکدام رگه‌هايي از يک اثر قرآني ديده نمي‌شود و بيشتر يک فيلم فارسي سطحي، مبتذل‌اند تا يک اثر ديني. اما آنچه که سلحشور آن را به تصوير کشيده به گفته خودش قصه‌اي است که زيباترين قصه قرآني است.
115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386100146