به گزارش ميراث‌آريا(chtn) کارگاه‌هاي تخصصي هنرهاي سنتي که همزمان با نمايشگاه و گردهمائي گنجينه هنرهاي از ياد رفته ايران در 18 رشته مختلف و با حضور استادکاران برجسته و بنام از شهرها و مناطق مختلف ايران برگزار شده و مورد استقبال و توجه وسيع و چشمگيري از سوي مردم و هنرمندان قرار گرفته بود با اهداي تنديس فرهنگستان هنر و لوح تقدير به اساتيد برجسته، طي مراسمي با حضور محسن زارع مدير عامل موسسه فرهنگي هنري صبا و مهدي مکي نژاد دبير علمي همايش، به کار خود پايان داد.

اين کارگاه‌ها براي نخستين بار طيف وسيعي از هنرهاي کمتر شناخته شده و روبه فراموشي ايران را به علاقمندان معرفي و مراحل ساخت و توليد آثار را از نزديک به نمايش گذاشت که طي آن تنوع چشمگيري از انواع هنرهاي سنتي، آئيني، ‌اقليمي و بومي کشورمان را در يک گستره زماني چند ساله در پنداري به وسعت ايران از سيستان تا کردستان از اروميه تا خراسان در رشته هايي چون قطاعي، صحافي و فولاد سازي و قفل سازي، گيوه دوزي،‌ مليله دوزي،‌ آجرتراشي، رنگرزي، مهر سازي، شال بافي، ... ارائه شد.

در مراسم اختتاميه اين کارگاه‌ها، تمامي استادکاران شرکت کننده در بخش‌هاي مختلف لوح تقدير موسسه فرهنگي هنري صبا، تنديس فرهنگستان و سکه بهاي آزادي را از مدير عامل موسسه صبا، دريافت کردند؛

همچنين محسن زارع مدير عامل موسسه فرهنگي هنري صبا از حضور آنان در اشاعه و احياي هنرهاي سنتي و ‌بومي قدرداني و اين هنرها را در ايجاد جريان هنر ملي که مبني بر فرهنگ، باورها و هويت ها معنوي، ‌تاريخي و اجتماعي مردم ما باشد نقشي به غايت تعيين کننده و اثر گذار دانست.

يادآورمي‌شود؛ نمايشگاه گنجينه هنرهاي از ياد رفته ايران با نمايش چند صد اثر نفيس و منحصر به فرد از هنرهاي ايران از دوران تيموري تا قاجار همچنان تا پايان دي ماه ميزبان علاقمندان خواهد بود.
114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386102524