به گزارش ميراث آريا( CHTN)، در بخشي از سرمقاله اين شماره نقش‌ها و دست‌ها آمده است: امروز لازم است بدانيم چند رشته صنايع‌دستي در کشور باقي مانده است؟ در کجاي اين آب و خاک زنده است و چه کساني به آن وفا دارند؟ امروز که هنر چيني ،فرانسوي، ترکيه‌اي و هندي جاي هنر فرزندان ايراني را گرفته است و من و تو بدون هيچ احساس خطري تماشاچي اين جابجايي هنر و فرهنگ‌ها هستيم، شايد لازم است دست خود را با صابون ايراني بشوييم تا بوي نفت گيج‌کننده را بزداييم و بر پاسداشت از هنر و هنرمند ايراني پافشاري کنيم.

نشريه تخصصي دست‌ها و نقش‌ها در دوره جديد، اولين شماره خود را به هنرهاي منسوخ‌شده اختصاص داده است. هنرهايي که ديگر کسي نه آنها را مي‌شناسد و نه توجه کسي را به خود جلب مي‌کند. دست‌ها و نقش‌ها در گفتگو با کارشناسان و معاونان صنايع‌دستي استان‌هاي مختلف به بررسي علل منسوخ شدن اين هنرها و ارائه راهکارهاي مناسب براي جلوگيري از منسوخ شدن ساير هنرهاي دستي پرداخته است.

گفتگو با هنرمند مينياتور، معرفي برخي از رشته‌هاي صنايع‌دستي مانند هنر فيروزه‌کاري، چيغ‌بافي، گزارشي از نمايشگاه صنايع‌دستي ايران در آلمان، ارائه فهرست نمايشگاه‌هاي خارجي و داخلي از جمله ديگر بخش‌هاي مجله دست‌ها و نقش‌ها است.

ماهنامه تخصصي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به سردبيري آرزو پاک، زيرنظر معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي چاپ و منتشر مي‌شود.

115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386110627