به گزارش ميراث آريا CHTN)) \"علي مير شاهي\" مدير مرکز آموزش ماربين گفت: مخاطبان اين دوره مديران رستوران‌ها، تالارها، آشپزخانه‌هاي صنعتي و فست و فود‌هاي بزرگ هستند . اين دوره 22 جلسه است و شرکت کنندگان بايد حداقل داراي ديپلم و يا سه سال سابقه کار مربوطه باشند.

وي ادامه داد: اين دوره به صورت تئوري، عملي و کارورزي به همراه ارائه جزوه و کتاب آموزش انجام مي‌شود.

وي افزود: مدرسان اين دوره از مدرسان سازمان فني و حرفه‌اي و موسسه استاندارد شهيد بهشتي هستند.

وي با اشاره به محتواي اين دوره آموزش گفت: اصول و مباني مديريت، اصول و منابع (انساني، تجهيزاتي و مالي) اصول بازار يابي و فروش، اصول بهداشتي، اصول تغذيه و تندرستي ، طراحي و اجراي مراسم ، همايش‌‌ها و جشن‌ها از جمله سر فصل‌هاي اين دوره آموزشي است.

وي هزينه شرکت در اين دوره‌ آموزشي را براي افراد با سابقه 270 هزار تومان و براي افراد فاقد سابقه 350 هزار تومان اعلام کرد و خاطر نشان کرد: اين دوره شامل 20 ساعت کارورزي است و در پايان به افراد شرکت کننده گواهينامه معتبر مرکز آموزش ماربين با مجوز سازمان فني و حرفه‌اي اعطا خواهدشد.
102/

انتهای پیام/

کد خبر 138611146