به گزارش ميراث آرياchtn)) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران، سيدرضا موسوي، کارشناس ميراث فرهنگي با بيان اين مطلب گفت: حدود هفت سال است که براي آثار تاريخي استان تهران بويژه شهر تهران که وقايع تاريخي معاصر در آنها رخ داده است، حريمي مشخص نشده بود.

وي با بيا اينکه در مدت بيش از يک سال محدوده 80 اثر مشخص شده است، گفت: محدوده حريم اين آثار ثبت شده، پس از تاييد شوراي فني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران و سازمان مرکزي اجرا مي‌شود.

به گفته موسوي،هدف از تعيين محدوده حريم آثار تاريخي حفاظت از آنها و جلوگيري از ساخت و سازهايي است که در اطراف اين آثار به آنها لطمه مي زند.

پيش از اين تنها 30اثر از 276 اثر ثبت شده تهران داراي حريم بودند.

مسجد حاج رجبعلي، موزه ملي، کتابخانه ملي، خانه رضا خان، ميدان حسن آباد، اداره ثبت احوال، باغ نگارستان، خانه مقدم، خانه صبا، خانه نيما يوشيج و خانه جلال آل احمد تعدادي از اين 80اثر به شمار مي روند.

موسوي گفت: بزرگترين مجموعه حريم، مجموعه اي است که خانه رضاخان، بيمارستان سينا، موزه و کتابخانه ملي و ميدان مشق و ديگري، مجموعه اي است که مدرسه البرز، مدرسه انوشيروان، پارک دانشجو و تئاتر شهر را در بر مي‌گيرد./106

انتهای پیام/

کد خبر 138611152