صنايع دستي چيني کالاي همراه مسافران است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اسدالله عسگر اولادي با بيان اين مطلب افزود: به طور رسمي واردات صنايع‌دستي صورت نمي‌گيرد، مگر به صورت آزاد، که به دليل نداشتن منفعت اقتصادي، بسيار محدود صورت مي‌گيرد.

وي ادامه داد: تعرفه‌ها براي ورود کالاها به قدري بالا است که براي هيچ وارد کننده‌اي نه تنها در زمينه توليدات صنايع‌دستي بلکه براي ورود توليدات ديگر نيز، صرف نمي‌کند کالا وارد کشور کند.

رئيس اتاق بازرگاني اينران و چين با اشاره به اينکه تو.ليداتي که به عنوان صنايع‌دستي چيني گاه در بازار ديده مي‌شود، اغلب به صورت مسافرتي از بنادر آزاد چون قشم، کيش و چابهار وارد کشور مي‌شود.

عسگر اولادي با بيان اينکه ميزان اين کالا‌ها که به به اين صورت وارد مي‌شوند نيز چشمگير نيست، افزود: اغلب توليداتي چون پارچه قلمکار روميزي و کالاهايي که امکان حمل آن راحت باشد به وسيله چمدان‌هاي مسافرتي، مسافران به بازار کشور وارد مي شوند.

وي با تأکيد بر اينکه کالاهاي چيني که به داخل وارد مي‌شوند بيشتر کالاهاي مصرفي چون پارچه، کفش، لوازم الکتريکي و يا کالاهاي چوبي چون مبل و صندلي و ... هستند، اظهار داشت: اغلب آنچه به عنوان صنعت دستي چيني در بازار ديده مي‌شوند، همان کالاهايي هستند که همراه مسافران به ويژه هيأت‌هاي مذهبي از بازارهاي پاکستان، سوريه و ... به بازارهاي داخلي تزريق مي‌شوند.

رئيس اتاق بازرگاني ايران و چين همچنين توجه دولتمردان را به بخش صنايع و به ويژه صنعت دستي بيش از پيش جلب کرد و افزود: مشکلات ما در اين بخش بسيار ريشه‌اي است تا زماني که امکانات مناسبي در اختيار صنعتگران قرار نگيرد و تسهيلات مناسبي به آنها داده نمي‌شود، نبايد انتظار رشد يا پيشرفت را در اين عرصه داشته باشيم.

اشدالله عسگر اولادي صادرات توليدات صنايع‌دستي را نيز چندان قابل توجه ندانست و گفت: صادرات در اين بخش نيز بيشتر به صورت مسافري، از طريق مسافران انجام مي‌شود و دولت بايد اين وضعيت را با پايين آوردن قيمت تمام شده اين توليدات، کمک به واحدهاي صنايع‌دستي و فراهم آوردن تسهيلات صادراتي رونق ببخشد.

111/


انتهای پیام/

کد خبر 1387012714