وي گفت: از ابتداي سال 87 ساخت رمپ ورود و خروج مجتمعها که در سال 86 به عهده سازمان بود به ادارات کل راه و ترابري استانها واگذار شده است و همچنين صدور موافقت اصولي از شش ماه به يک ماه تقليل يافته است.
در اين گردهمايي اماني، مديرکل حملونقل و پايانههاي استان هرمزگان گزارشي در مورد ساخت و ساز مجتمعهاي خدماتي – رفاهي بينراهي استان ارائه کرد و با اشاره به مشکلات موجود افزود: بيشتر اين مجتمعها در مناطق محروم ساخته ميشود و هدف اصلي از ساخت مجتمعهاي مذکور فراهم کردن آسايش و آرامش براي رانندگان و بهرهبرداران جادهها است.
در بخش ديگري از گردهمايي مذکور، نمايندگان مجتمعهاي خدماتي رفاهي از مشکلات پيش رو با ساير ادارات و دستگاههاي دولتي مسائلي را مطرح کردند و درخواست همکاري ساير ادارات ذيربط از جمله بانکها، امور اراضي، شرکت برق منطقهاي، شرکت عرضه فرآوردهاي نفتي و سازمان محيط زيست را داشتند.
گردهمايي سرمايهگذاران احداث مجتمعهاي خدماتي – رفاهي با حضور جلالالدين حيدري مديرکل دفتر سرمايهگذاري و نظارت بر بهرهبرداري سازمان، احمدي معاونت برنامهريزي شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي، اماني مديرکل حملونقل و پايانههاي استان هرمزگان، فاني معاون دفتر فني استانداري هرمزگان و ساير مديران دستگاههاي ذيربط استان هرمزگان برگزار شد.
پس از پايان اين گردهمايي شرکتکنندگان از مجتمعهاي خدماتي در دست اجراي آفتاب – درختان بندر – آريا – حسيني – آتشين و همچنين پايانه بار بندر خميني بازديد کردند./105
انتهای پیام/