استاد علوم ارتباطات افزود: در واقع روزنامهنگاران و خبرنگاران ميراث فرهنگي بايد در عين حال پژوهشگران اين حوزه بوده و همچنين از آگاهيهاي حقوقي کافي برخوردار باشند.
عضو هيأت علمي دانشگاه تهران تصريح کرد: متأسفانه به رغم توجه حرفهاي عرصه رسانه به مقوله ميراث فرهنگي طي سالهاي اخير، روزنامهنگاري در اين عرصه همچنان از ضعف پژوهش رنج ميبرد.
وي تمام بخشهاي ميراث فرهنگي را نيازمند تحقيق موشکافانه دانست و اظهار داشت: ميراث فرهنگي بخش مهمي از هويت هر ملت است و رسانهها ابزار مؤثر و پر مخاطبي براي شکلگيري و شناخت صحيح از ميراث فرهنگي هستند.
وي تصريح کرد: از اين رو هرگونه خطا در اطلاعرساني اين حوزه اثرات منفي جبران ناپذيري در جامعه دارد و در نگاه کلان تبعات مخرب آن با توجه به اهميت جهاني و استراتژيک ميراث فرهنگي، وجهه بينالمللي پيدا ميکند.
عضو هيأت داوران سومين جشنواره ميراث فرهنگي و رسانه، آموزش را در فرهنگ سازي مهم دانست و گفت: از عکس، فيلمهاي مستند و جلسات گفتگو بهعنوان بهترين قالبها و روشها در اين زمينه ميتوان استفاده کرد.
منتظر قائم استمرار برگزاري جشنواره را به فال نيک گرفت و افزود: حجم قابل توجه آثار ارسالي و تنوع و کيفيت آنها در جشنواره سوم نشان از توجه و گرايش روز افزون و هدفمند به اين حوزه دارد و چه خوب است از اين امکان و فرصت براي بهتر شدن ادبيات رسانهاي در حوزه ميراث فرهنگي استفاده شود.
لازم به ذکر است در مراسم اختتاميه سومين جشنواره ميراث فرهنگي و رسانه که به مناسبت هفته ميراث فرهنگي برگزار ميشود از پديد آورندگان برترين آثار رسانهاي نوشتاري، ديداري و شنيداري در اين حوزه تجليل خواهد شد.
120/
انتهای پیام/