اعتبارات براي طرح‌هاي صنايع‌دستي در کاشان کافي نيست

محمد حسين دهقاني در گفتگو با ميراث آريا (chtn) با اعلام اين خبر افزود: اين مشکل به عنوان يکي از مهمترين معضلات در عرصه صنايع‌دستي کاشان مطرح است و مهمترين بخش آن نيز کافي نبودن اعتبارات به بخش مرمتي توليدات صنايع‌دستي مربوط مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه به دليل يک سري از محدوديت‌هاي اداري جذب نيروي انساني متخصص و هنرمندان برجسته با مشکل روبرو است، اظهار داشت: در راستاي توسعه و ترويج رشته‌هاي صنايع‌دستي از طرف مسئولان اداره‌ها در سازمان‌هاي متبوع و ارگان‌هاي شهرستان با مشکلاتي روبرو هستيم.

دهقاني با بيان اينکه شهرستان کاشان به دليل برخورداري از پتانسيل‌هاي بالا در عرصه فرش بافي يکي از مراکز عمده توليد فرش دستباف در کشور است، گفت: در حال حاضر تعداد بالاي کارگاه‌هاي رنگرزي حمايت زيادي را از لحاظ مادي و معنوي در زمينه حفظ و احياي کارگاه‌هاي صنايع‌دستي نياز دارد.

مسئول حوزه صنايع‌دستي کاشان مسگري را به عنوان يکي ديگر از رشته‌هاي با سابقه و با اهميت کاشان نام برد و افزود: در سال‌هاي گذشته هنرمندان اين رشته و توليدات آنها فضا و مکان وسيعي را به خود اختصاص مي‌داد که در حال حاضر تنها چيزي جز چند مغازه کوچک و دو کارگاه صنايع‌دستي از آن باقي نمانده است.

وي گراني مواد اوليه و نبودن امکان تعمير کارگاه‌هاي مسگري را براي توليدکنندگان آنها به عنوان مشکل اساسي براي هنرمندان اين صنف قلمداد کرد و افزود: با توجه به پتانسيل‌هاي بالاي شهرستان کاشان، جا دارد تا مسئولان با نگاه ويژه‌اي به هنرهاي سنتي اين شهرستان بنگرند.111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387023111