تيم باستان شناسي استان بوشهر راهي خارک مي‌شود

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت : عکس‌هاي گرفته شده از اين کتيبه و مطابقت آن با عکس هاي اوليه نشان مي‌دهد که اين اثر زياد آسيب نديده است و مي‌توان آنرا دوباره مثل روز نخست مرمت کرد .

احمد دشتي با اشاره به بازديد تيم باستان شناسي از اين کتيبه تصريح کرد:از مهمترين باستان شناسان که در اين بازديد گروه را همراهي مي‌کنند مي‌توان به حميد زارعي، علي بازيار و همچنين فرمانده يگان حفاظت استان بوشهر اشاره کرد .

وي افزود : نگهداري از آثار تاريخي که در محوطه آنها پايگاه ميراث فرهنگي داير شده به عهده يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي است و در نقاطي که پايگاه ميراث فرهنگي داير نشده اين اقدام برعهده نيروي انتظامي است .

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر همچنين گفت :با قرادادي که با بخشداري خارک به امضا رسيده بود امنيت و حفاظت از اين کتيبه هخامنشي به عهده بخشداري و نيروي انتظامي خارک بوده است و همچنين با توجه به اينکه کتيبه هخامنشي خارک در سايت شرکت نفت و در 50 متري آن واقع شده است حفاظت از اين کتيبه برعهده شرکت نفت نيز بوده است .

دشتي خاطرنشان‌کرد :در حال حاضر با بررسي‌هاي صورت گرفته در حدود 10 تا 15 درصد اين کتيبه آسيب ديده است .

همچنين مدير کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در گفتگو با ميراث آريا (chtn) در اين باره اظهارداشت:بايد ديد چه کساني از مخدوش شدن کتيبه هخامنشي خارک سود مي‌برند. بدون شک ايرانيان که مردماني با فرهنگ و تمدن هستند در جهت تخريب آثار تاريخي اقدام نمي‌کنند .

سيدرضا موسوي افزود :اين اقدام از سوي افرادي صورت مي‌گيرد که مي‌خواهند هويت ما را تهديد کنند .

مدير کل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه کتيبه هخامنشي خارک سندي بر تاييد خليج هميشه فارس است ،تصريح کرد: پيدا شدن اين کتيبه سندي بر تاييد خليج هميشه فارس بوده و کساني مي‌خواهند با اينگونه اقدامات تعلق خليج فارس به ايران را زير سوال ببرند .
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1387031242